Gezichtsmaskers voor de normale huid

Het ultieme geheim zit in dit ingrediënt

Gezichtsmaskers voor de normale huid
Glamour

Weet jij zeker dat jij een normale huid hebt? Skincare specialist Sanne Swinkels van de gelijknamige salon Sanne Swinkels Skin Care legt je uit welk ingrediënt ervoor zorgt dat jouw normale huidtype de ultieme boost krijgt.

Ben je op zoek naar een skincare product? Dan zal het je niet ontgaan zijn dat er vaak wordt gesproken over 'de normale huid'. Maar wat is de normale huid eigenlijk? Vaak kun je deze scharen onder de normale tot vochtarme huid. Je hebt dan een huid die geen opvallende afwijkingen kent.

Huidconditie op peil houden

Ondanks dat je huidtype 'normaal' is, is het wel belangrijk om je huid te verzorgen en af en toe net dat beetje extra te geven. Je huidtype blijft altijd hetzelfde, maar je huidconditie is wél variabel en het is belangrijk om deze op peil te houden.

Hyaluronzuur

Wanneer je een normale tot vochtarme huid hebt, is het vaak verstandig om je huid op te peppen met een hyaluronzuur. Bij een ‘normale’ huid kun je over het algemeen alle soortige maskers inzetten. Het is dan belangrijk om te kijken wat je precies wil boosten. In de meeste gevallen wil je de vochtbalans van je huid boosten en optimaliseren.

Wat is en doet een hyaluronzuur?

We hebben allemaal de stof hyaluronzuur in ons bindweefsel, onze huid en ons zenuwweefsel opgeslagen. Hyaluronzuur zorgt ervoor dat onze huid gehydrateerd blijft. De stof zorgt er daarnaast voor dat het lijntjes en rimpels vervaagt, het maakt je huid steviger en zorgt voor een extra beschermlaagje van de huid.

Aanmaken van hyaluronzuur

Het is goed om je huid af en toe te helpen bij het voeden van hyaluronzuur. Het vernieuwen en aanmaken van deze stof kan namelijk lastig worden bij weersomstandigheden als kou en warmte. Ook is het lastiger voor je huid om de stof aan te maken wanneer deze iets ouder wordt.

Skincare specialist Sanne Swinkels deelt hieronder 4 gezichtsmaskers waarbij er gebruik is gemaakt van de stof hyaluronzuur.

Andere huidtypes

Ben jij niet zeker van je huidtype? In het artikel 'Dit zijn de beste gezichtsmaskers per huidtype' leer je alles over de 6 huidtypes. Lees dan eerst hoe je een gezichtsmasker het beste kan gebruiken. Glow baby, glow!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Skincare