Betaalbaar én effectief: dit zijn onze favo skincare producten van The Ordinary

Er is een reden dat The Ordinary zo gehypet wordt

Skincare van The Ordinary
Rosdiana CiaravoloGetty Images

The Ordinary is misschien wel een van de grootste en meest gehypete huidverzorgingsmerken van dit moment. Dat skincare producten altijd duur moeten zijn is een fabel, en The Ordinary bewijst dat maar al te graag.

The Ordinary

Het Canadese huidverzorgingsmerk The Ordinary biedt een brede collectie aan met niet alleen skincare, maar ook haarverzorging en make-up. Ze hebben voor iedere huid wel een geschikt product. Alle producten van The Ordinary zijn vrij van schadelijke stoffen als parabenen, sulfaten, formaldehyde, kwik en oxybenzone en de hele lijn is ook nog eens cruelty free én vegan.

(De tekst gaat verder onder de video)

Zien: Live Met Delia Skin Master: alles wat je moet weten over skincare

The Ordinary producten

De reden dat The Ordinary zo ontzettend populair is, is omdat ze helder zijn over de actieve ingrediënten die hun producten bevatten. Waarbij andere producten allerlei beloften doen, maar niet zeggen met welke ingrediënten ze dat resultaat willen bereiken, gaat The Ordinary voor een hele duidelijke approach met productnamen als "Niacinamide 10% + Zinc 1% serum". Zo kan jij zélf bepalen welke actieve ingrediënten voor jouw huid werken.

In de collectie vind je onder andere dag & nachtcrèmes, gezichtsreiniging, maskers, serums en nog veel meer. Je kunt dus door middel van The Ordinary producten gemakkelijk een complete skincare routine creëren die geschikt is voor jouw huid. Start met een reiniging, serum en moisturizing voor de perfecte basis, en kies af en toe voor een peeling. De producten van The Ordinary doen wat ze moeten doen en zijn daarnaast super betaalbaar. Wat wil je nog meer?!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Skincare