Delia Skin Master deelt haar beautygeheimen

Ze onthult haar beste beautyhack, grootste blunder en favoriete product

white, pink, skin, beauty, red, fashion, spring, flower, lip, tree,
Delia Skin Master

Deze zaterdag en zondag staan volledig in het teken van beauty, beauty en nog meer beauty. Als kers op de taart is zondag 22 november onze eerste digitale editie van Glamour Beauty Festival! Voor de meest inspirerende talks, masterclasses en tutorials moet je op het Instagramkanaal van Glamour zijn.

Delia Keshk runt samen met haar moeder de beautykliniek Delia Skin Clinic in Purmerend. Op YouTube en Instagram (@deliaskinmaster) geeft ze regelmatig een kijkje in haar leven als zakenvrouw en moeder van drie zonen. In een video van Glamour geeft Delia Skin Master al skincare tips, maar de beautyexpert deelt hieronder nog meer beautygeheimen.

Beautyfavorites van Delia

Delia Skin Master beantwoordt beautyvragen

 1. Ontbijt?
  “Healthy, voedend én skinproof. Meestal kies ik voor havermout met amandelmelk. Ik combineer het met fruit, dat ook goed is voor je huid. Appel vermindert roodheid, blauwe bessen zijn goed voor de aanmaak van collageen en kiwi beperkt DNA-schade.”
 2. Nooit de deur uit zonder?
  “Ik heb een gezonde huid, maar aan mijn rode appelwangetjes kan ik helaas niets doen. Daarom heb ik altijd mijn I Conceal-foundation bij me.”
 3. Wimpers?
  “Voor mij zijn wimperextentions een uitkomst. Het scheelt tijd en je mascara loopt nooit uit.”
 4. Beautyhack?
  “Twee keer per dag reinigen, zowel in de ochtend als de avond. Zo haal je het vette laagje op de huid weg, waardoor verzorgingsproducten beter worden opgenomen.”
 5. Lifesaver op pipse dagen?
  “De Ormedic Eye Lift Recovery Gel geeft zelfs zonder slaap een wallenvrije look. De liftende ooggel hydrateert en herstelt de huid rondom de ogen voor een frisse look.”
 6. Beautyblunder?
  “Ik testte ooit een masker met een hoge concentratie vitamine C. Het oranjekleurige masker bleek meer kleurstof te hebben dan vitamine C, waardoor mijn gezicht volledig oranje werd. Veertien (!) dagen lang liep ik erbij als een sinaasappel.”
 7. Beautytool?
  “De Dermaroller is voor mij onmisbaar, al mijn acnelittekens zijn erdoor verdwenen. De Dermaroller prikt kleine gaatjes in je huid, waardoor je lichaam elastine en collageen gaat aanmaken.”
 8. Favoriete geur?
  “Coco van Chanel. Voor mij de ultieme independent woman-geur.”
 9. Beautyles?
  “Mijn moeder werkt in de beautybranche en leerde me dat je niet jong genoeg kunt beginnen met goed reinigen.”
 10. Ware schoonheid?
  “Verder kijken dan het perfecte plaatje. Ware schoonheid is tevreden zijn met jezelf, en vooral lekker in je vel zitten.”


  This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
  Advertentie - Lees hieronder verder