Charlotte Tilbury lanceert gloednieuw anti-aging serum dat nu al viral gaat

Dit product heeft nu al een wachtlijst van 8000 mensen in de VS

charlotte tilbury lanceert gloednieuw serum
Filippo Fortis

Charlotte Tilbury staat bekend om haar bekende en gewilde make-upproducten; denk aan de immer uitverkochte Magic Cream, de lipliner in de populaire kleur pillow-talk en de Flawless Filter highlighter. Nu lanceert de make-upgoeroe een gloednieuw product dat wederom veel goeds belooft; een anti-aging serum genaamd Magic Serum Crystal Elixir dat nu al volledig viral gaat.

Charlotte Tilbury lanceert serum

Het gloednieuwe serum bevat onder meer natuurlijke ingrediënten en rijke formules waarvan de effecten door wetenschappelijk onderzoek onderbouwd zijn. Zo is 93% het ermee eens dat de huid er jonger uitziet en stelt 91% dat de poriën kleiner en strakker lijken. Het resultaat? Een onmiddellijke boost met een plumping en glowy huid als gevolg.

Ook zien: hoe je lipliner aanbrengt volgens Charlotte Tilbury

Het serum bevat onder meer vitamine-C dat zelfs geschikt is voor de gevoelige huid, rozenbottel-olie en sheaboter die de huidstructuur verbeteren en oneffenheden invullen. "Bij het ontwikkelen van mijn nieuwe Magic Serum Crystal Elixir wilde ik een effectief en makkelijk serum creëren om de uiterlijke verschijning van de huid te verbeteren, waardoor het er stralender, gehydrateerder en jeugdiger uitziet én tegelijkertijd de huidtextuur wordt verbeterd voor een goede make-upbasis," vertelt Tilbury over haar nieuwe product.

Polyglutaminezuur en crystal-infused

Bovendien bevat het nieuwe product polyglutaminezuur dat vier keer meer hydratatie geeft dan hyaluronzuur. Ook werd Charlotte geïnspireerd door de helende kracht van kristallen als maansteen, rozenkwarts en robijn, wat een verstevigend en liftend effect biedt terwijl het polyglutaminezuur je huid diep hydrateert en verzacht. Hoewel het serum pas net is gelanceerd is er nu al een wachtlijst van ruim achtduizend mensen in de Verenigde Staten om een flesje van het magische elixir te bemachtigen. In Nederland is-ie al te krijgen. Je shopt 'm hieronder.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Skincare