Charlotte Tilbury lanceert een lichte versie van Magic Cream, net op tijd voor de zomer

Voor een glowy skin in de zon

model met glowy skin
Imaxtree

Nu de zomer eindelijk officieel is aangebroken verandert niet enkel de behoefte aan een luchtigere garderobe: ook op het gebied van beauty en skincare heb je andere behoeftes tijdens de warmere zomermaanden. Charlotte Tilbury lanceert nu een gloednieuw beautyproduct, net op tijd voor de zomer. Het beautylabel gaf de befaamde Magic Cream een make-over in de vorm van een lichtere formule, die perfect is voor de warmere dagen.

Charlotte Tilbury lanceert Magic Cream Light

De Britste make-upguru Charlotte Tilbury staat bekend om haar wereldwijd geliefde make-up en beautyproducten, waarvan de befaamde Magic Cream misschien wel de meest populaire is. Al voordat ze haar eigen label begon, gebruikte Charlotte de formule van deze rijke crème op de gezichten van supermodellen als Kate Moss, die allemaal in de ban waren van het product. Zo werd uiteindelijk de befaamde Magic Cream geboren, en vliegt het sindsdien massaal over de toonbanken.

Het artikel gaat verder onder de video.

Ook zien: de ultieme lipliner-tips van Charlotte Tilbury

De gezichtscrème staat bekend om haar rijke formule. Perfect voor de wintermaanden, maar niet ideaal wanneer de temperaturen beginnen te stijgen. Na een reis door Azië kwam Charlotte Tilbury op het idee een lichtere versie van haar crème te maken: "Toen ik rondreisde door Azië, vertelden zoveel vrouwen en mannen me dat ze dol waren op de Magic Cream voor de winter, maar dat ze een lichtere crème nodig hadden voor de warmere temperaturen," vertelt Tilbury in een persbericht. En zo werd de Magic Cream Light geboren.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Miracle moisturizer

De nieuwe crème bevat alle voordelen van de Magic Cream, maar dan in een lichtere formule. "Naarmate de seizoenen veranderen en je huid verandert, is er soms behoefte aan een lichtere moisturizer," legt Tilbury uit. Zoals we gewend zijn bij de skincare producten van Charlotte Tilbury is ook dit nieuwe product gecreëerd op basis van natuurlijke ingrediënten en rijke formules waarvan de effecten door wetenschappelijk onderzoek onderbouwd zijn. Zo belooft de crème je hydratatie te boosten met 183% na slechts een uur en is ruim 94% het erover eens dat de huid een natuurlijk glowy effect krijgt.

De lichte crème gebaseerd op nieuwe ingrediënten, zoals kokosolie en plantaardige zaadolie. Bovendien bevat de formule een uniek zogeheten Urban Pollution Defense Complex om de huid te beschermen tegen vervuiling van buitenaf, en bevat het een filter om schadelijke licht afkomstig van schermen te weren en een SPF 20 ter bestrijding van UVA en UVB stralingen. In Nederland is hij te verkrijgen bij de Bijenkorf en via de webshop van Charlotte Tilbury. Shop 'm hieronder.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Skincare