Dit nieuwe serum vliegt over de Amerikaanse toonbanken en is nu eindelijk in Nederland verkrijgbaar

Er is geen beter moment om je huid een flinke boost te geven

young women applying skin serum
Caroline Tompkins / Refinery29 for Getty ImagesGetty Images

Je hebt je huid gereinigd met een facewash en een exfoliant, vervolgens een toner aangebracht en gehydrateerd met je favoriete crème - vind je deze vier stappen al vermoeiend? En vraag je je af of je écht nog een stap moet toevoegen aan je skincareroutine? Het antwoord is 'ja'. Er is geen beter moment om je huid een flinke boost te geven en uit te pakken met een serum, en laat er nou net een nieuwe op de markt zijn gekomen, dat op het moment viral gaat.

Serum met hyaluronzuur

Deze stap wordt veelal overgeslagen, maar eigenlijk is het aanbrengen van een serum juist één van de meest cruciale stappen in je skincareroutine. Why, you ask? Omdat serums vaak de meest geconcentreerde ingrediënten bevatten die verschillende soorten huid issues kunnen verhelpen. Denk hierbij aan een vermoeide of een vochtarme huid of aan de eerste tekenen van huidveroudering in het gezicht.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Drugstore topper

Wil je een serum toevoegen aan je beautyroutine? Check dan eens de L'Oréal Paris Revitalift Filler Hyaluronic Acid Anti-Wrinkle Serum – de populairste drugstore skincarelancering van het moment. Sinds de lancering in de VS vliegt het product uit de (digitale) schappen en is het één van de topfavorieten van de beautygoeroes.

l'oréal revitalift serum
L’Oréal Paris Revitalift Filler SerumSHOP NU!
Kruidvat

De reden dat het product zo in trek is? Uit de resultaten van de verschillende klinische onderzoeken, uitgevoerd door onafhankelijke instituten, blijkt dat na slechts twee weken gebruik de rimpels en fijne lijntjes met 47 procent worden verminderd. En in zes weken tijd zelfs met 60 procent. Zoals de naam van het product al doet vermoeden, is hyaluronzuur het belangrijkste ingrediënt. Het smeersel brengt twee soorten hyaluronzuur samen, voor een dubbele werking en voor maximaal resultaat: de macrozuren hydrateren en verzachten het huidoppervlak, terwijl de micro's dieper doordringen om de huid te versterken en te verbeteren.

Zien: De skincareroutine van Coco Centeno

De grootste kracht van hyaluronzuur is dat het in staat is vocht vast te houden. Naarmate we ouder worden verliest de huid veel vocht, waardoor het minder stevig wordt. Een gezond en goed vochtgehalte is een van de belangrijkste redenen dat de huid er jeugdig en plump uit blijft zien. Daarnaast kalmeert hyaluronzuur de huid ook en versterkt het de buitenste huidlagen. Win, win, win-situatie, als je het ons vraagt.

Dit artikel verscheen eerder op Glamour UK.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Skincare