Dit spotgoedkope serum blijft maar op mijn for you page voorbijkomen op TikTok

En hij kost nog niet eens €10

modellen backstage bij altuzarra
Filippo Fortis

Ineens was het daar: beautymerk The Ordinary (althans, zo lijkt het). Het merk werd “pas” vier jaar geleden gelanceerd, maar hun producten zijn steevast uitverkocht – dankzij de toegankelijke prijskaartjes en fijne ingrediënten. Behalve dat ze al een cultstatus hebben in de beauty-industrie, blijkt de AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution van The Ordinary het lievelingetje te zijn van menig beauty-enthusiast op TikTok. Hij bestaat al eventjes, maar hij duikt keer op keer op, op mijn for you page en de gebruikers spreken er vol lof over. Het dieprode serum was in een mum van tijd uitverkocht en heeft een wachtlijst van honderden mensen. Maar niet getreurd we hebben nog een webshop gevonden die het goedje (ten tijde van de plaatsing van dit artikel) wél verkoopt.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

TikTok beautytrends

De hype rondom het product is gedeeltelijk afkomstig van TikTokker Kaelyn White. Afgelopen jaar documenteerde ze elke fase van haar acne op het sociale medium onder de noemer How I Got My Clear Skin. Te zien is hoe ze het goedje rechtstreeks op haar huid laat druipen, het zachtjes inmasseert en tien minuten laat zitten voor ze het afspoelt. Ook krijgen we een before and after te zien met het verbluffende resultaat.

- Tekst gaat verder onder video -

This content is imported from TikTok. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
@kaelynwhitee

I’ve received tons of questions on this product. Please use it properly and be safe.💖 #fyp #foryou #skincare #theordinary

♬ Love Songs x No Police Funk Mash Up - L.Dre
This content is imported from TikTok. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
@kaelynwhitee

#duet with @kaelynwhitee Also helps with acne scars and uneven skin tone✨ #greenscreen AsGoodAsTheOG touchdowncelebration #CleanFreshHype #fyp

♬ Like That (feat. Gucci Mane) - Doja Cat

The Ordinary

De AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution van The Ordinary verheldert niet alleen de huid, maar het helpt ook tegen de eerste tekenen van huidveroudering. De wekelijkse peeling helpt bovendien om dode huidcellen te verwijderen die voor dofheid zorgen én helpen donkere vlekjes en hyperpigmentatie tegen te gaan.

Dit komt mede door de zuren die in het product zijn verwerkt. AHA-zuren werken om de bovenste laag van de huid te exfoliëren, terwijl BHA’s op hun beurt dieper in de huid dringen om verstopping van de poriën te verhelpen. Daarnaast bevat de peeling ook Tasmaanse peperbes, deze is ontstekingsremmend. Tuurlijk moeten we eraan toevoegen dat er irritatie kán optreden bij het gebruik van zuren in je skincareroutine. Voer daarom eerst een patch test uit voor het gebruik en vergeet niet ná het gebruik een fijne SPF aan te brengen op je gezicht.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Skincare