Dankzij deze setting spray blijft je make-up ruim 16 uur on point

't Is alles wat je nodig hebt tijdens deze hittegolf

beste setting sprays
Julian Marino

Na het succes van de bekroonde Magic Cream, de Airbrush Flawless Foundation, de Genius Magic Powder en de nieuwe Airbrush Bronzer, komt Charlotte Tilbury nu met de Airbrush Flawless Setting Spray. De belofte? Een make-uplook die ruim zestien uur blijft zitten na het aanbrengen van het goedje.

Beste setting sprays

Onderschat de kracht van een goede setting spray niet – je gebruikt 'm als allerlaatste stap en als finishing touch in je make-uproutine. Het zorgt er onder meer voor dat je make-up op z’n plek blijft zitten en kan soms zelfs bijdragen aan een egale(re) look. Heel handig dus, zeker nu de temperaturen op een hoogtepunt zijn. Wie niet met een blotebillengezicht door het leven gaat, weet dat je make-up het, door de hitte en al het zweet, flink te verduren heeft.

- Tekst gaat verder onder het beeld -

De setting spray werd eerder in Groot-Brittannië gelanceerd in een travel size. Hierdoor kon je het product éérst testen voordat de full size werd gelanceerd. Na de lancering was de spray in de UK in nog geen 24 uur uitverkocht, en er ontstond een grote run op. Nu is-ie eindelijk weer verkrijgbaar, ook in full size en kunnen we ‘m ook in Nederland testen.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

In de spray zit onder andere Aloe Vera en Japanse groene thee verwerkt, die je huid zacht en gehydrateerd houden. Daarnaast is het goedje vrij van alcohol en olie. Het resultaat? Een onmiddellijke boost met een plumping en glowy huid!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Skincare