Glamour en Marc Jacobs zijn op zoek naar de grootste beautylovers van Nederland

Ben jij de grootste beautylover van het land?

marc jacobs perfect
Marc Jacobs

Deze post is in samenwerking met Marc Jacobs tot stand gekomen

De herfst is aangebroken en een nieuw seizoen vraagt om een nieuw parfum. We hebben een leuk beautynieuwtje voor je dat dan ook als geroepen komt. Glamour is in samenwerking met Marc Jacobs op zoek naar de grootste beautylovers van Nederland die het gloednieuwe parfum Perfect (t.w.v. €94) thuisgestuurd willen krijgen én willen testen. Lees gauw hoe je mee kunt doen.

Glamour Beautylovers

Het nieuwe parfum Perfect van Marc Jacobs is een moderne, heldere en vrouwelijke geur. De bloemengeur heeft een hypnotiserende werking door haar harmonieuze clash van verse bloemen en kalmerende zachte akkoorden. In de geur vind je ook noten van rabarber, narcis, amandelmelk en cederhout terug. En eerlijk is eerlijk, als je een sucker bent voor mooie verpakkingen wil je dit parfum ook hebben. Het opvallende flacon misstaat namelijk niet in je beauty stash.

marc jacobs perfect
Marc Jacobs’ Perfect
Marc Jacobs

Wil je zelf de proef op de som nemen als beautylover? Dat kan! Het enige wat jíj hoeft te doen, is jouw ervaring met het product op jouw eigen, creatieve manier te delen op je Instagram-feed en je volgers hiermee inspireren op beautygebied en vragen we je een review te schrijven over het parfum. Klinkt goed, toch? Lees voor je deelname de onderstaande criteria die nodig zijn om deel te nemen aan het project:

- Je bent woonachtig in Nederland of België
- Je bent 18 jaar of ouder
- Je hebt een liefde voor beautyproducten
- Je maakt toffe kleurrijke content met het parfum en post het op je Instagram-account met de bijbehorende hashtags
- Je Instagram-account is ten tijde van de campagne openbaar
- Je hebt minimaal 2500 volgers op Instagram

Kun jij je in alle bovenstaande punten vinden? Dan zoeken wij jou. Aanmelden als Glamour Beautylover kan van 14 september tot en met 28 september via deze aanmeldlink. Ben je een van de lucky few? Dan ontvang je binnenkort bericht.

Over Marc Jacobs' Perfect

Perfect van Marc Jacobs is de speelse en onverwachte nieuwe geur van Marc Jacobs. Het is een viering van optimisme, self love en originaliteit geïnspireerd op Marc Jacobs' Mantra: 'I am perfect as I am,' wat wordt gesymboliseerd door een tatoeage van het woord Perfect op zijn pols. "Het staat daar om mij eraan te herinneren dat ik precies ben, zoals ik nu moet zijn. Dus, perfect", aldus Jacobs zelf. Net als zijn tatoeage gaat Perfect over het omarmen en uitdrukken van je ware ik. Geïnspireerd op dit mantra bevat de flacon een illustratie van self love en authenticiteit: een elegante mix van onverwachte elementen.

Deze post is in samenwerking met Marc Jacobs tot stand gekomen

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Skincare