Er opent een K-Beauty store Amsterdam én er is een webshop

De winkel heeft 150 verschillende producten van verschillende Koreaanse beautymerken

laboratory k amsterdam
Laboratory K

Koreaanse beautyproducten zijn al een tijdje booming. Het was lang een goed bewaard geheim, maar sinds een paar jaar veroveren de beautyproducten ook de Europese markt. Alles in K-Beauty draait om hydratatie en het voorkomen van oneffenheden. Dat klinkt ons natuurlijk goed in de oren, want een gehydrateerde huid is een gezonde huid. Om Nederland beter kennis te laten maken met deze producten opent binnenkort Laboratory K. Alle producten zijn van Koreaanse afkomst, veganistisch, dierproefvrij en clean. En goed nieuws voor iedereen die niet uit (of regelmatig in) Amsterdam komt: er is ook een webshop!

Laboratory K in Amsterdam

Laboratory K heeft een groot assortiment aan Koreaanse beauty producten met maar liefst 150 hand-, haar-, huid-, en lichaamsverzorgingsproducten van elf verschillende Koreaanse beautymerken. Een van deze merken is Georganic; dit merk is in Europa exclusief verkrijgbaar bij Laboratory K. Andere merken die verkrijgbaar zullen zijn, zijn onder andere Purito, Klairs, Pyunkang Yul, iUNIK, Benton, Neogem, The Vegan Glow, Cosrx, E Nature en Yadah.

De stijl van de winkel is vrolijk, met lichte pastelkleuren die de boventoon voeren. Dit omdat de pastelkleuren volgens Hyun Yeu, de oprichter van Laboratory K, representatief zijn voor de popcultuur in Korea.

Webshop Laboratory K

Het hele assortiment is terug te vinden in de webshop van Laboratory K. Daarnaast zijn daar ook video's te vinden over hoe de Koreaanse beauty producten gebruikt moeten worden.

De winkel van Laboratory K is te bezoeken op de Huidenstraat 32 in Amsterdam.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Skincare