Selena Gomez deelt make-up routine en natuurlijk gebruikt ze alleen maar producten die je wil hebben

Ter ere van het lanceren van haar make-up lijn Rare Beauty deelt de actrice en zangeres haar favorieten

call for sony pictures' "hotel transylvania 3 summer vacation"
Matt WinkelmeyerGetty Images

Selena Gomez heeft haar skincare lijn Rare Beauty uitgebracht. Ter ere hiervan heeft de zangeres en actrice in samenwerking met Vogue een video gemaakt waarin ze vertelt welke producten ze gebruikt en waar haar skin care én make-up routine uit bestaat.

Selena Gomez' skincare routine

Naast wat promo voor haar nieuwe merk, deelt Selena ook de struggles die ze heeft met haar huid en haar favoriete skincare producten van andere merken. En hé: toevallig zijn dat bijna allemaal producten die wij al hartstikke hebberig op ons verlanglijstje hadden staan. Selena vertelt ze dat ze een gecombineerde huid heeft en soms last heeft van acné. "Ik heb een droge huid, maar op sommige plekken is hij juist vet, wat heel irritant is. Ik heb vooral acné gehad in mijn T-zone, meestal kan ik er wel afblijven maar soms kan ik het gewoon niet laten om er aan te zitten."

Make up routine Selena Gomez

Ook deelt de actrice en zangeres haar favoriete moisturizer; de Tatcha Dewy Skin Cream; een prijswinnend merk dat ook geliefd is bij Meghan Markle. Selena neemt ons niet alleen mee in haar skincare routine, maar laat ook zien hoe ze zichzelf dagelijks op maakt. Haar foundation en concealer zijn van haar eigen merk, maar haar ogen maakt ze op met een sunset oogschaduwpalet van Marc Jacobs. Ze deelt ook meteen haar tip voor de perfecte winged eyeliner; begin op het punt waar je wimperrand nog recht is en trek de lijn dan naar buiten voor een mooie, bold eyeliner. Ze topt haar look af met een volume mascara van Huda Beauty.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Skincare