De FOREO UFO 2 is het best bewaarde beautygeheim van celebs

Het is celebrity approved

foreo
Foreo

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met FOREO.

De herfst is officieel aangebroken en hoewel dit seizoen gepaard gaat met de nodige gezelligheid, is je huid vaak minder blij met het omgeslagen weer. Er is daarom geen beter moment om je huid een flinke boost te geven en uit te pakken met je skincareroutine – en dat kan zelfs al in 90 seconden met de FOREO UFO 2. Dat lees je goed. Houd je digitale winkelmandje vast gereed en maak je beautyborst maar nat, want dit is alles wat je erover moet weten.

FOREO UFO 2

Laat je niet misleiden door de naam, want het nieuwe revolutionaire apparaat van FOREO is allesbehalve buitenaards. Het is het best bewaarde geheim van celebs en royals en het wordt aangeraden door top dermatologen en dat is niet voor niets. Het apparaat combineert twee dingen waar mijn beautyhart sneller van gaat kloppen: facials en tijdbesparende oplossingen. De FOREO UFO 2 tilt het laatstgenoemde naar een heel nieuw niveau en garandeert daarnaast ook het een heel frisse, glowy teint in slechts anderhalve minuut (je moet het zien om te geloven) in het comfort van je eigen huis. UFO 2 gebruikt maar liefst vijf innovatieve technieken en bereikt een diepe voeding van de huid, minder onzuiverheden, verlichten van irritaties en vermindert de zichtbaarheid van tekenen van veroudering.

foreo ufo 2
Foreo

Skincare customizen

Goed, wie een blik werpt op de UFO 2 zal misschien niet in één oogopslag zien hoe het werkt. Maar daar zijn wij voor, want de gebruiksaanwijzing is minstens zo interessant als het apparaat zelfhet lijkt rechtstreeks uit de toekomst te komen. De eerste stap is het downloaden van de bijbehorende FOREO For You app die zowel het apparaat scant, als één van de dertien behandelingsmaskers die je selecteert. Personaliseer de instellingen van jouw UFO 2, of kies uit één van de voorgeprogrammeerde behandelingen die ervoor zorgen dat de resultaten van het door jou gekozen masker optimaal zijn. Voor ieder huidtype is er namelijk een masker beschikbaar; van het extra diep reinigende houtskool Matte Maniac masker voor de vette huid, tot het Cannabis Seed Oil masker om de huid te kalmeren. Het kleine ronde microvezel sheetmasker plaats je vervolgens op het apparaat om de behandeling te starten. Beweeg UFO 2 in circulerende bewegingen over je gezicht en laat de hyper infusie technologie zijn werk doen om de beste resultaten te garanderen.

Hyper Infusie Therapie

De FOREO UFO 2 gebruikt een combinatie van verschillende technologieën die er samen voor zorgen dat je direct resultaat ziet van jouw maskerbehandeling. UFO 2 biedt daarnaast ook thermotherapie en LED-lichttherapie; deze zorgen ervoor dat de werking van het masker diep in de huid wordt opgenomen. Er zijn acht verschillende soorten lichteffecten en ze hebben alle acht verschillende kwaliteiten. Zo wordt paars LED-licht in gerenommeerde salons gebruikt om de zichtbaarheid van fijne lijntjes te verminderen, zorgt het witte licht ervoor dat je gezicht minder puffy oogt en gaat het groene licht een doffe huid tegen. Thermotherapie verwarmt de huid om de huid te verzachten en ervoor te zorgen dat de ingrediënten dieper tot in de huid doordringen, terwijl cryotherapie (verkoeling) de huid lift en verstevigt op een veilige en pijnloze manier. Nog een plus: het maakt de poriën minder zichtbaar en vermindert wallen! Ook gebruikt UFO 2 de gepatenteerde FOREO technologie: T-Sonic Pulsaties. Door de pulserende beweging wordt het masker zachtjes in het gezicht gemasseerd. Deze feature zorgt er tevens voor dat de eerste tekenen van huidveroudering, zoals fijne lijntjes en rimpels, op den duur langzaam vervagen door de microcirculatie te stimuleren en hiermee de natuurlijke productie van collageen en elastine te verhogen.

foreo ufo 2
Foreo

FOREO UFO 2 kopen

De FOREO UFO 2 kost €279, maar met deze reeks aan technieken bespaar je op dure salonbehandelingen, die je nu dus allemaal thuis kunt doen. Win-win, als je het ons vraagt en geen wonder dat het de holy grail is van de celebs! Hij is beschikbaar in drie verschillende kleuren: pearl pink, fuchsia en mint en je shopt 'm bij De Bijenkorf, Douglas, Bol.com en via de officiële website van FOREO.

      This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
      Advertentie - Lees hieronder verder
      Meer van Skincare