Word Glamour Beautylover en test onze favoriete producten van philosophy

Ben jij into alles wat met skincare te maken heeft? Dan zoeken we jou!

model holding philosophy purity cleanser
Philosophy

Deze post is in samenwerking met philosophy tot stand gekomen.

We hebben weer iets voor je waar óns beautyhart in ieder geval sneller van gaat kloppen, dus dat van jou waarschijnlijk ook. Huidverzorging is de basis van een mooie, stralende huid en dankzij de doeltreffende producten van philosophy lever je in op de tijd, maar dankzij de effectieve producten niet op het resultaat. Zij zijn experts op het gebied van geavanceerde skincare en combineren hiervoor de dermatologische wetenschap met de kracht van de natuur. Bij Glamour hebben we inmiddels wat favorieten ontwikkeld: purity one-step facial cleanser, de renewed hope in a jar moisturizer en de vitamin c resurfacing peel. Wil jij deze ook zelf proberen? Lees dan gauw verder.

Glamour Beautylovers

Wil je zelf de proef op de som nemen als beautylover en ervaren hoe goed onze faves van philosophy werken? Dat kan! Het enige wat jíj hoeft te doen, is jouw ervaring met het product op jouw eigen, creatieve manier te posten op je Instagramfeed (dit is erg belangrijk!) en je volgers hiermee inspireren op het gebied van beauty. Ook vragen we je een review te schrijven over het product op de website van Ici Paris XL. Klinkt goed, toch? Lees voor je deelname onderstaande criteria die nodig zijn om deel te nemen aan het project:

- Je bent woonachtig in Nederland of België
- Je bent 18 jaar of ouder
- Je hebt een liefde voor beautyproducten
- Je fotografeert een van de philosophy producten en post het op je Instagram-account + hashtag
- Je schrijft een review op de website van Ici Paris XL over het product van philosophy
- Je Instagram-account is ten tijde van de campagne openbaar
- Je hebt minimaal 1500 volgers op Instagram

Kun jij je in alle bovenstaande punten vinden? Dan zoeken wij jou! Aanmelden als Glamour Beauty Lover kan van 20 september tot 30 september om 12 uur ‘s middags via deze aanmeldlink. Ben je een van de gelukkigen? Dan ontvang je binnenkort een bericht.

Glamour's philosophy favorieten

philosophy
V.l.n.r. purity one-step facial cleanser, renewed hope in a jar moisturizer, vitamin c resurfacing peel
philosophy

purity one-step facial cleanser

De iconische purity one-step facial cleanser is de bestverkochte cleanser in Amerika en dat is niet voor niets*. De cleanser reinigt de poriën diep, verwijdert (oog)make-up effectief en zorgt voor een klinisch bewezen hydratatie allemaal in één product. Ideaal wanneer je een drukke levensstijl heb en op zoek bent naar een eenvoudig, efficiënt en veelzijdig huidverzorgingsproduct. Bovendien zit het boordevol moerasbloemzaadolie, die zorgt voor een gevoede en geconditioneerde huid.

renewed hope in a jar moisturizer

Voor hydratatie en bij de eerste tekenen van huidveroudering. De renewed hope in a jar is een dagelijkse moisturizer met een luchtige, romige, olievrije formule. De huid voelt zacht en gehydrateerd, de huidtextuur is verbeterd, en fijne lijntjes zijn vervaagd. De non-stop huidvernieuwingstechnologie, met glycol-, citroen en amandel fruitzuren, 3 soorten hyaluronzuur en 3 verhelderende ingrediënten (catusvijgenbloesemextract, aziatisch fruitextract, en micro-optische pigmenten) werkt op verschillende huidlagen en zorgt voor een gezonde en stralende huid.

vitamin c resurfacing peel

De vitamin c resurfacing peel is een drie minuten-durende make over voor thuis, geïnspireerd op dermatologische behandelingen. Het is niet voor niets dat philosophy het#2 merk in America op het gebied van peelings & exfoliators. Het geeft de huid een mooie glow en vernieuwt en zorgt voor een egale, gladde huid met verminderde lijntjes. De peeling bestaat uit twee stappen:

 1. Breng een theelepel van de vitamin c resurfacing peel kristallen aan op een schone, droge huid en masseer dit ongeveer 60 seconden zacht in de huid.
 2. Breng de activerende gel aan over de kristallen. Er ontstaat wit schuim en je huid zal warm aanvoelen. Laat het voor een gevoelige huid twee tot drie minuten inwerken en spoel het af zonder extra te scrubben. Voor de normale huid kun je twee tot drie minuten scrubben voor een extra exfoliërende werking.

  Over philosophy

  philosophy is in 1996 ontwikkeld door Cristina Carlino, een visionaire op het gebied van huidverzorging. Met het merk wilde zij de kloof tussen dermatologische wetenschap en de retail overbruggen. De kennis van dermatologische wetenschappers werd toegepast en dit leverde innovatieve formules op. De wetenschap voor een betere huid, gecombineerd met inspiratie voor betere dagen. Dit alles uit een verlangen om als inspiratie te dienen en te laten zien dat goed voor je lichaam en geest zorgen ook innerlijke schoonheid oplevert. Want dan zul je pas écht stralen. philosophy producten zijn multifunctioneel, resultaatgericht, eenvoudig in het gebruik en afgestemd op iedereen die een drukke levensstijl heeft.

  *The NPD Group/ U.S. Prestige Beauty Total Measured Market, Skincare Product Layer Dollar Sales, Annual 2017-2019

  ***The NPD Group/ U.S. Prestige Beauty Total Measured Market, Skincare Facial Exfoliator Brand Dollar Sales, Annual 2019

  This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
  Advertentie - Lees hieronder verder
  Meer van Skincare