Wat is toch dat magische washandje dat ik continu voorbij zie komen op TikTok

Als je een skincarefanaat bent, is de kans groot dat je de Italy Towel allang hebt gespot

de italy towel is het best bewaarde k beauty product
Matteo Valle

Ik ben gek op het ontdekken van (voor mij) nieuwe beautyproducten. Mijn nieuwste vondst? De Italy Towel– dit is niets nieuws voor de liefhebbers van Korean-beauty, ik ben gewoon late to the party. En als je een skincarefanaat bent, is de kans ook groot dat je de fluorgroene scrubwashand allang hebt gespot. Zo niet, dan vertel ik je graag wat het is en waarom je 'm moet hebben. Als je die video hieronder ziet, ben je waarschijnlijk ook meteen om.

Wat is een Italy Towel

Terwijl de zomer vaak in het teken staat van huidbescherming (vertel mij alsjeblieft dat je braaf hebt gesmeerd met een SPF), zijn herfst en winter meer gericht op het herstellen en verzorgen van de droge huid en het verwijderen van dode huidcellen over het gehele lichaam. Sommigen grijpen hiervoor al gauw naar high-tech reinigingsapparaten om de klus te klaren, maar deze scrubwashand blijkt minstens zo goed te werken. Echt ja, het internet heeft gesproken: de Italy Towel is zonder twijfel het beste washandje om de huid mee te scrubben. En dat voor slechts $4.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Dode huidcellen verwijderen

Ondanks de naam hebben de washandjes niet veel met Italië te maken, behalve dat ze zijn gemaakt van de stof viscose, dat vroeger werd geïmporteerd uit het land. De handdoek is een stuk ruwer dan een doorsnee washandje, waardoor het ideaal is om mee te scrubben en het is inmiddels een staple in Koreaanse spa's om de dode huidcellen en vuil van je lichaam te verwijderen en de huid te verzachten.

italy towell
SHOP NU!
Amazon

Je gebruikt het washandje het liefst aan het einde van een warme douche én niet vaker dan één keer per week. Het is ook belangrijk op te merken dat je 'm tijdig moet vervangen door een nieuwe na een paar keer gebruikt te hebben. Als je wilt zien hoe goed deze Italy Towel werkt, kun je er een in actie zien, in de onderstaande TikTok:

This content is imported from TikTok. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
@opulentjade

(If you’re squeamish, look away) I am reborn as a new woman after this #tiktokmademebuyit #tiktoktaughtme #skincare #bodycare #exfoliate

♬ original sound - Adrika

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Skincare