Hailey Bieber deelt hoe ze Justin van zijn acne afhielp

Justin heeft sinds een jaar of twee last van acne, maar gelukkig is hij getrouwd met een skincare-heldin

Als je graag goed je huid verzorgt kan het best irritant zijn een partner te hebben die hier niets om geeft. Gelukkig heeft Hailey Bieber daar geen last van, zij helpt haar man Justin graag zijn huid te verbeteren – hij had al een tijdje last van acné – en vertrouwt haar daarin volledig.

Skin care routine Justin & Hailey Bieber

In hun reality serie, die te zien is op Facebook Watch en is opgenomen toen de twee in quarantaine zaten, vertelt Hailey: "Justin heeft een hele mooie huid, maar in de laatste twee jaar heeft hij last van acne. Ik hou van skin care, vooral nu we in quarantaine zitten en veel tijd hebben. Ik heb tegen Justin gezegd dat aan het einde van de quarantaine-periode hij een glanzende, perfecte huid zal hebben. Dus daar werken we nu aan."

Justin vindt dat allemaal goed, zo is te zien in de video. Hij laat Hailey haar gang gaan met maskers, serums en andere huidverzorgingsproducten. Hij vertrouwt haar omdat "haar huid zo ongelofelijk goed is," aldus de zanger.

Bekijk de aflevering van Hailey & Justin's reality-serie hieronder

This content is imported from Facebook. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Hailey Bieber onthult skin care routine Justin Bieber

In een TikTok-gesprek met Dr. Barbara Sturm heeft Hailey nu uitgelegd hoe ze haar man aan die glanzende huid heeft geholpen. Het geheim? Goede, medische producten en hydratatie! "Justin had een paar maanden heel veel acne en ik heb goed gekeken naar wat werkt voor hem. Ongeveer vier of vijf maanden geleden is hij begonnen met Roaccutane, dat maakt je huid heel erg droog dus het was even zoeken wat we daaraan konden doen."

"Hij gebruikte zalfjes omdat het voelde alsof zijn huid er afviel, dus we hebben samen gekeken welke producten die wel een hydraterende werking had maar niet olie-achtig waren het beste werkten. Het terugbrengen van hydratatie was belangrijk en dat hebben we gedaan. Nu ziet zijn huid er fantastisch uit, hij glanst.

Kijk hieronder het gesprek van Dr. Barbara Sturm met Hailey

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Maar er is ook iets wat ons wel een beetje zorgen baart; Hailey gaf namelijk toe dat ze Justins puistjes uitknijpt. Ze weet dat dit niet goed is maar doet het toch: "Het is niet goed om puistjes uit te knijpen," zegt ze in de aflevering van hun reality-serie op Facebook. Kort daarvoor zei Justin juist nog dat Hailey zijn puistjes wel uitknijpt. Oeps...

Puistjes uitknijpen slecht

We hoeven dit misschien niet meer te vertellen, maar puistjes uitknijpen brengt je huid meer schade toe dan dat het iets goeds doet. "Als het goed gedaan wordt kan dit puistjes wel schoonmaken," zegt Joshua Zeichner, directeur van de dermatologen afdeling van het Mount Sinai ziekenhuis in New York. "Slechte technieken leveren echter alleen maar ellende op."

We weten niet of Hailey's techniek goed is, maar dermatologen raden aan om het niet zelf te doen. "Als je op een puistje drukt komen er allemaal bacteriën en vuil van je vinger in," zegt dermatoloog Sejal Shah. "Dat kan er voor zorgen dat het puistje rood wordt, ontstoken of geïnfecteerd raakt en op gaat zwellen."

Dit artikel is eerder verschenen op Allure.com


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Skincare