Glamour test de veelgeprezen skincare-producten van philosophy

Alles over de purity one-step facial cleanser, de renewed hope in a jar moisturizer en de vitamin c resurfacing peel

peter pilotto   backstage   milan fashion week springsummer 2020
Rosdiana CiaravoloGetty Images

Advertorial - Deze post is in samenwerking met philosophy tot stand gekomen.

Een mooie (make-up)look begint bij een stralende basis, op basis van de juiste skincare. De Glamour-redactie is daarom al jarenlang fan van beautymerk philosophy. De producten zijn simpel te gebruiken, en door de combinatie van dermatologische wetenschap en de kracht van de natuur krijgt je huid een ultieme glow. De redacteuren hoefden dus niet lang na te denken over de vraag of ze enkele producten uitgebreid wilden testen. Hieronder lees je onze reviews.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Glamour test philosophy purity producten

Brand manager Lize: ''Ik heb philosophy's the microdelivery vitamine c/peptide peel gebruikt. Deze peeling bestaat uit twee stappen. Eerst maak ik mijn gezicht schoon, om vervolgens de scrub te gebruiken. Deze moet je één minuut lang in masseren. Je voelt daardoor direct dat je huid goed gereinigd wordt. Daarna smeer je de tweede stap op je huid en laat dit twee tot drie minuten intrekken. Dit geeft een warm gevoel, waardoor je merkt dat het diep in je poriën doordringt. Inmiddels gebruik ik de producten drie keer per week en ziet mijn huid er beter uit dan ooit. Het voelt echt alsof ik naar de beautysalon ben geweest.

5
5

Fashion assistent Charlotte: ''Ik vond philosophy's purity one-step facial cleanser een fijn product. Na het gebruiken heb je echt een schoon gevoel. Het voelt gehydrateerd aan en je huid trekt niet. Handig te gebruiken onder de douche of om het op je gezicht te smeren en af te halen met een watje. Het enige minpuntje? Het product schuimt niet en daar houd ik persoonlijk van. Ik krijg daardoor het idee dat ik een nóg schonere huid heb."

4
5

Online editor Elke: ''Als het om skincare gaat, ben ik iemand die gaat voor de meest effectieve producten die me de minste moeite kosten. Wat ik zo fijn vind aan philosophy's purity one-step facial cleanser, is dat het reinigingsklusje geklaard is in één stap. Ik masseer het product in op m'n gezicht en hals terwijl ik onder de douche sta et voilà, m'n huid is gereinigd en voelt zacht aan. Niet te veel gedoe en wel een fijn resultaat!

4
5

Accountmanager Margriet: ''De philosophy renewed hope in a jar moisturizer heeft een hele fijne, lichte textuur, trekt snel in en voedt de huid intensief. Mijn huid is egaler, meer gehydrateerd en heeft een natural glow. De geur is fris en neutraal, daarnaast is de verpakking van philosophy altijd prachtig! Echt een aanrader dus!

5
5

philosophy
V.l.n.r. purity one-step facial cleanser, renewed hope in a jar moisturizer, vitamin c resurfacing peel
philosophy

Junior brand manager Nikita: "Ik gebruik de philosophy microdelivery vitamin c peel één keer per week en ik ben er superblij mee. Na gebruik voelt het net alsof ik van de schoonheidsspecialist kom en lijkt het alsof mijn huid in een nieuw jasje is gestoken. Tijdens het scrubben voel je je huid verwarmen en dat vind ik fijn. Daarnaast past het goed in mijn badkamer."

4
5


Digital stagiaire Loïs:
Allereerst vind ik de uitstraling van philosophy's renewed hope in a jar moisturizer heel chic en clean. Ook de inhoud is fijn; een crème die naar mijn mening de perfecte balans heeft – hij is niet te dik en ook zeker niet te vloeibaar. Hierdoor is de moisturizer goed te verdelen over mijn gezicht en ben ik niet eindeloos aan het smeren want hij trekt lekker snel in. Dat vind ik vooral heel fijn omdat ik na de moisturizer nog andere producten op mijn gezicht aanbreng en zo niet te lang aan het wachten ben tot ik mijn skincare routine voort kan zetten. Na het aanbrengen voelt mijn huid goed gehydrateerd en zacht. Iets wat ik heel lekker vind maar waar je wel van moet houden is de geur, hij is niet te sterk maar er is zeker iets van parfum toegevoegd.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met philosophy. De informatie in dit artikel is verstrekt door philosophy. Glamour is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden of anderszins ontstaan in verband met de aangeboden informatie. De producttest is uitgevoerd door één van onze redacteuren, aan deze persoonlijke review kunnen geen rechten worden ontleend. Voor vragen over het product kun je contact opnemen met philosophy.

4
5

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Meer van Skincare