Zijn aardappelen echt het wondermiddel tegen puistjes? Volgens TikTok wel

Je moet het zien om te geloven

infoimaxtreecom
Alessandro Viero

TikTok is de gift that keeps on giving, ook op beautygebied. Zo zagen we al tal van beautyhacks en -producten voorbijkomen en nu lijken de TikTokkers opnieuw een diy-hack gevonden te hebben. Waar velen zweren bij het aanbrengen van een laagje tandpasta om puistjes te verhelpen (twee woorden: niet doen!), heeft TikTok-gebruiker Celine Bouvie een andere tip voor je. Namelijk… een aardappel.

Wondermiddel tegen puistjes

“Ik werd vanochtend wakker met dít ding op mijn voorhoofd,” zegt Celine haar video die inmiddels vier miljoen keer is bekeken. “O mijn god, het doet zóveel pijn en het klopt – ik ga de aardappeltruc proberen,” vervolgt ze.

This content is imported from TikTok. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

“Ik weet niet of je een bepaald soort aardappel moet gebruiken, maar dit is alles wat ik in huis heb. Ik heb deze aardappel in plakjes gesneden en nu ga ik het op mijn hoofd plakken.” Waarom een aardappel, vraag je je waarschijnlijk af. Het zuur in de aardappel zou een antibacteriële werking hebben en helpt het lichaam die bacteriën te doden die de puistjes veroorzaken. De mineralen in de aardappel verminderen op hun beurt weer de huidirritatie en zwellingen. “Ik zal jullie over zes of zeven uur weer updaten, thank god dat ik vanuit huis werk, aldus Celine.”

Wat te doen tegen puistjes

Na enkele minute merkte Celine al op dat de aardappel z’n werk deed.

“Ik heb dat kloppende gevoel niet meer en het kalmeert gewoon het gebied, dus dat is fantastisch,” zegt ze. Haar volgers zijn ook erg te spreken over het resultaat en moeten eigenlijk nog harder lachen om het aanzicht van Celine met haar aardappel op haar voorhoofd geplakt. Toch niet helemaal fan van de aardappelmethode? Wij zetten hier nog een aantal tips en producten tegen puistje voor je op een rij. En misschien nog wel belangrijker: wat de plaats over je puistje over de oorzaak zegt.This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Skincare