Hailey Bieber deelt haar beautyrituelen en favoriete producten

Zet zo'n huidje als Hailey? Zet deze 7 tips maar in je notities!

beautygeheimen van hailey bieber
Toni Anne BarsonGetty Images

Hailey Bieber heeft een jaloersmakende glow. Haar wapens? Serums, goed reinigen en slimme make-up. Model Hailey Bieber (23) is sinds een jaar het gezicht van bareMinerals. Ze roemt de producten, omdat ze ‘clean’ en vegan zijn. Met Glamour deelt ze haar beautyrituelen.

ALTIJD IN HUIS?
“Ik ben een hoarder als het op huidverzorging aankomt. Als ze mijn badkamerkast opentrekken, vragen mensen weleens waar ik 45 verschillende serums voor nodig heb, haha. En dan hebben ze mijn make-up stash nog niet gezien.”

BEAUTYRITUEEL?
“Mijn ouders hebben beiden een goede huid, maar ik geloof ook dat je niet vroeg genoeg kunt beginnen met huidverzorging. SkinCeuticals C E Ferulic is een must als eerste stap. Barbara Sturm maakt geweldige serums. Vooral in het pollenseizoen wordt mijn huid snel rood en droog, omdat ik last heb van de huidziekte dermatitis perioralis (kleine ont-stekingen rond de mond, red). Als moisturizer gebruik ik The Rich Cream van Augustinus Bader.”

BEAUTYHACK?
“Als ik maar vijf minuten de tijd heb, is de bareMinerals Hydrating foundation stick mijn go-to. Een beetje onder de ogen en je ziet er weer fris en fit uit. Heb ik een extraatje nodig, dan geeft lipstick en dan vooral Willpower van bareMinerals me meer zelfvertrouwen.”

IN HET VLIEGTUIG?
“Als ik reis, neem ik lysine als supplement. Voor mijn gevoel verhoogt dat. mijn weerstand direct. En ik smeer bareMinerals skinlongevity long life herb serum om ervoor te zorgen dat mijn huid niet geïrriteerd raakt of uitdroogt.”

LIFESAVER OP PIPSE DAGEN?
“Mijn familie. Een simpel telefoontje naar mijn moeder of een goedemorgen van Justin als ik op reis ben. Het is een fijn gevoel dat je, hoe ver weg je ook bent, toch verbonden bent.”

SPORT?
“Pilates, yoga en barre-training houden mijn lichaam in shape. En ik let goed op wat ik eet. Er is geen ingrediënten-lijst die ik niet heb doorgenomen.”

ONTSPANNING?
“Ik ben dol op in bad gaan. Kaarsjes aan en een podcast of audioboek van Brené Brown of Joyce Meyer luisteren. Geen schuim; in mijn badkuip komt alleen wat epsom-zout of een etherische olie.”

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Skincare