Beautygeheim onthuld: Chrissy Teigen zweert bij deze gezichtsolie

Chrissy heeft haar perzikachtige huid naar eigen zeggen aan dit goedje te danken

“When I tell you my skin changed - my life changed - it did”Chrissy Teigen. Zo beschrijft het model de magische gezichtsolie waar ze bij zweert. En wanneer Chrissy met haar perzikachtige huid enthousiast over iets is, is het zonder twijfel de moeite waard om er eens dieper in te duiken.

Avondroutine

Chrissy is real. De 35-jarige zegt niet alleen waar het op staat, ook geeft ze zich regelmatig bloot op social media. Letterlijk. Want waar ze zichzelf voor een rode loper-event volledig in de steigers zet, deinst ze er ook niet voor terug om met een make-uploos gezicht en knot op d'r kop voor de camera te verschijnen. Vaak in combinatie met haar inmiddels signature look: de handdoek die ze elegant om haar lijf draagt.

Ook zonder allerlei opsmuk ziet Chrissy er echt fenominaal uit, en dus zijn we maar al te benieuwd naar haar avondroutine. Welke smeersels gebruikt ze en nóg belangrijker: waar kunnen we heen rennen om het ook in te slaan. Op een filmpje op haar Instagram Stories – waar ze overigens ook altijd haar geweldige cooking skills op deelt, laat ze zien wat volgens haar de absolute holy grail in haar avondroutine is.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Gezichtsolie

Nadat ze haar gezicht eerst schoonmaakt met de make-updoekjes van Eyeko Mascara Off - die eigenlijk voor je ogen bedoeld zijn, maar volgens Chrissy prima fungeren om je hele gezicht mee schoon te maken, stelt ze haar miljoenen volgers voor aan haar beautygeheim: de Plum Beauty Oil van Le Prunier. "Het heeft slechts één ingrediënt en het is geweldig. Als ik je zeg dat mijn skin is veranderd en daarmee ook mijn leven - dat heeft het."

De schade wat betreft je bankrekening? 83 euro. Maar dan heb je ook wat, volgens Chrissy. Ze gebruikt de gezichtsolie namelijk voor heel haar gezicht, wat ze daarna soms nog aftopt met een voedende gezichtscrème. "It's holy, echt geweldig." Een andere trend in de wereld van gezichtsolie? CBD-olie. Glamour's Lara schreef er dít artikel over en vertelt je hierin waarom het de grootste skincare-trend van het moment is.

Spice up your skincare! Dit is de beste skincare voor de gevoelige huid >


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Skincare