Waarom heeft iedereen het toch over een glow job (en waarom wil ik dit nu ook?)

Go with the glow

tips aanbrengen van highlighter
Luca Cannonieri

Al gehoord van dewy dumpling skin? Of glow jobs? Ja, dat laatste lees je goed. Ontmoet Nam Vo, make-upartist en Instagram-fenomeen uit New York die celebs als Chrissy Teigen, Rosie Huntington-Whiteley en Kylie Jenner tot haar clientèle mag rekenen. De lucky few zijn haar Instagramaccount waarschijnlijk weleens tegengekomen.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Glow job

De term glow job impliceert wellicht allesbehalve hetgeen waar het daadwerkelijk om draait. Wie een blik werpt op het Instagramaccount van Vo, belandt in een rabbit hole vol eindeloze highlight-inspo. Glow jobs zijn namelijk ongelooflijk bevredigende video’s waarin ze een highlighter aanbrengt, op zichzelf of op modellen. Vo deelt daarnaast ook al haar beautykennis met haar volgers.

Op de vraag welke goede tips ze heeft voor het aanbrengen van een highlighter zegt ze in een interview met Glamour UK het volgende: "Als de huid vochtig en erg gehydrateerd is, zal een poederhighlighter veel beter en intenser tot z’n recht komen, dan wanneer het op een droge huid wordt aangebracht." Als het gaat om het aanbrengen van een highlighter kiest ze voornamelijk voor het accentueren van de jukbeenderen. "Ik breng het aan in een c-vorm – van je slaap tot je jukbeenderen."

Beste huidverzorging

Voordat je in de weer gaat met je favoriete highlighter en je zelf een dewy look wil creëren, draait het - ondanks haar voorliefde voor highlighters - volgens Vo ook om de perfecte basis. Zo vertelt ze aan Glamour UK dat ze de huid áltijd prept met een olie en een lichte foundation en concealer gebruikt om het gezicht te egaliseren. Maar ook huidverzorging speelt volgens haar een heel grote rol. "Je kunt veel liever investeren in je huid en een goede skincareroutine, in plaats van dat je een illusie creëert van een dewy en glowy skin met make-up," zegt ze. Hoe Vo’s eigen skincareroutine eruitziet?

“Ik doe aan double cleansing, dankzij de Revealing Oil Cleanse van Tulura smelt mijn makel-up letterlijk als sneeuw voor de zon. Daarna volgt ze haar routine met een facewash, toner, serum en vochtinbrengende crème, als laatste sprayt ze haar favoriete mist op haar gezicht, voordat ze naar bed gaat. Maar haar grootste obsessie betreft huidverzorging? "Maskertjes,” zegt ze. Daarnaast doe ik ook aan peelings, LED-maskers, microstroomtherapie en neem ik regelmatig facials. I do it all.” Haar best bewaarde geheim is het SpectraLite FaceWare Pro LED-masker van dr. Dennis Gross. “Het is een goede investering. Ik merk dat wanneer ik een stressvolle dag heb gehad en dat masker opzet, het lijkt alsof ik tien uur heb geslapen."

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Skincare