Gigi hadid zweert bij deze Cetaphil cleanser van €10 voor een gave huid

"Goede skincare hoeft niet duur te zijn"

isabel marant  details   paris fashion week womenswear fallwinter 20202021
EstropGetty Images

Gigi Hadid en Zayn Malik verwelkomden in september hun eerste kindje samen. De twee kregen een dochter, die luistert naar de naam Khai. Vijf maanden na de geboorte schittert Gigi op de cover van Vogue en vertelt ze in een openhartig interview uitvoerig over de bevalling én vertelt ze in de bijbehorende video over haar nieuwe mom proof skincareroutine.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Gigi Hadid skincare

In de Vogue Beauty Secrets Video legt Gigi stap voor stap haar nieuwe, aangepaste skincareroutine uit. “Sinds mijn zwangerschap kies ik voornamelijk voor clean en natuurlijke beautyproducten. Eén van mijn favoriete merken is Oliveda,” begint ze. En nu het kwik voelbaar is gedaald, is het model overgegaan op haar winterse skincareroutine, die voornamelijk bestaat uit serums en de Dr. Jart + Ceramidin Cream om haar huid te verzorgen. Maar haar echte favoriet komt uit de drogisterij.

Cetaphil cleanser

“Wanneer ik veel werk of wanneer ik veel make-up draag of wanneer ik van een shoot kom, dan gebruik ik [een cleanser van, red.] Cetaphil, omdat ik het gevoel heb dat het mijn huid écht reinigt,” vertelt ze in de video. Deze milde cleanser is zeepvrij en geschikt voor alle huidtypes, maar een droge of gevoelige huid zal er in het bijzonder veel baat bij hebben. De cleanser verwijdert vuil, make-up en andere onzuiverheden, zonder de huid uit te drogen. Het resultaat? Een zachte huid en gehydrateerde huid. “Ik kies heel vaak voor drugstore skincareproducten, omdat ik gewoon goede producten wil en je hoeft daar niet altijd veel voor te betalen.” Wil je zelf de Cetaphil cleanser proberen? Je shopt ‘m hieronder.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Skincare