Waarom dit beautyproduct van The Ordinary mijn skincareroutine voor goed veranderde

Op zoek naar een hyaluronic acid serum voor de gevoelige huid? Dan wil je dit product kennen

khaite new york fashion week
Peter WhiteGetty Images

Als je net als ik een gevoelige huid heb, is het een hele onderneming om de juiste skincareproducten te vinden. Ongeveer vijf jaar geleden was ik daarom op zoek naar een beautyproduct met zo min mogelijk onnodige ingrediënten dat mijn huid een ware hydratatieboost zou geven. Ik ontdekte een hydraterend serum dat enkel wetenschappelijk bewezen ingrediënten bevat, zonder onnodige geur en kleurstoffen; het Marine Hyaluronics serum van The Ordinary. Het belandde al snel in mijn winkelmandje en heeft sindsdien mijn badkamerkastje niet meer verlaten, omdat het mijn skincareroutine voor goed heeft veranderd.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Hyaluronic acid, maar dan anders

In mijn zoektocht naar een voedend serum kwam ik destijds in aanraking met de term hyaluronzuur - inmiddels een ware trend op het gebied van skincare. Zoals je waarschijnlijk weet, kan hyaluronzuur tot duizend keer zijn eigen gewicht aan water aantrekken, waardoor je je huid een ware een hydratatieboost geeft. Als je een beetje bekend bent met de producten van The Ordinary zul je hun standaard Hyaluronic Acid 2% + B5 formule misschien wel kennen. Een minder bekend product, maar zeker niet minder effectief, is hun Marine Hyaluronics serum.

Het Marine Hyaluronics serum is in hydratatievermogen vergelijkbaar met standaard hyaluronzuur formule van het merk, maar is gemaakt als alternatief voor degenen die de normale textuur van hyaluronzuur onprettig en te plakkerig vinden voor de huid. Het serum bevat dan ook geen daadwerkelijk hyaluronzuur, maar in plaats daarvan actieve ingrediënten afkomstig uit de zee zoals rode en blauwgroen-algen, om de hydraterende resultaten van hyaluronzuur te simuleren. In tegenstelling tot gewone hyaluronzuur serums, is dit Marine Hyaluronics serum licht van gewicht en veel dunner, waardoor je huid vocht aantrekt en vasthoudt en je huid lang gehydrateerd blijft.

Voor mij het Marine Hyaluronics serum de heilige graal van de hydraterende serums - ik gebruik dit nu al meer dan vier jaar op mijn gevoelige huid en ik weet niet hoe ik eerder zonder heb geleefd. Mijn huid ziet er egaal en stralend uit en door de lichte textuur is het uitzonderlijk goed te combineren met andere producten. Perfect voor iedereen die van een uitgebreide maar niet overdadige beautyroutine houdt.

The Ordinary

Toch zijn er natuurlijk talloze andere producten van The Ordinary die al op menig top tien beautylijstje hebben gestaan. Het Canadese beautymerk werd bekend door haar pure en wetenschappelijke kijk op beauty met producten die enkel bewezen actieve ingrediënten bevatten zoals niacinamide, vitamine C en hyaluronzuur. De formules van The Ordinary zijn universeel geliefd bij zowat iedereen die de producten probeert omdat ze resultaat laten zien én een aantrekkelijke prijs hebben. Ga daarom zelf op onderzoek uit en kies vooral wat goed bij jouw persoonlijke huid past en waar jij je goed in voelt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Skincare