Chelsey Weimar's beauty weapon is dit product van The Ordinary

En dat voor maar €7,50

patrick finnegan 21st birthday bash
Johnny NunezGetty Images

In de beauty edit van Glamour hebben we deze keer tien vragen gesteld aan Chelsey Weimar (24). Het model - dat een relatie heeft met de zoon van Linda de Mol - vertelt over haar tricks om een gezonde leefstijl aan te houden. Zo vertelt ze onder andere dat ze mensen vaak mooier vindt zonder make-up en een balans probeert te houden in haar voedingspatroon. Ook neemt ze ons mee in haar (betaalbare) skincare routine waar één product volgens haar zeker niet mag missen. Dit product vermindert wallen en kringen onder de ogen.

Chelsey Weimar's skincare routine

Chelsey heeft drie producten die ze dagelijks in haar skincare routine gebruikt. Ze reinigt haar gezicht met een micellair water, gebruikt een dagcrème van Shiseido en haar secret weapon: de Caffeine Solution 5% + EGCG van The Ordinary. Het goedkope beautyspulletje is volgens haar de holy grail om kringen en wallen te verminderen.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

The Ordinary Caffeine solution

Het is geen verrassing meer als we zeggen dat The Ordinary één van de grootste en meest gehypete huidverzorgingsmerken is. Cardi B sprak al eerder over het merk. De Caffeine Solution 5% + EGCG behoort tot één van de bestsellers. Het serum - waar cafeïne en groene-thee-catechine in zit - vermindert het ontstaan van verkleuring rond de ogen en wallen. Je kan het zowel in de ochtend als in de avond aanbrengen, voor je huidolie, maar na je moisturizer. Smeer een kleine hoeveelheid op de contouren van de ogen, masseer het even in en zeg maar gedag tegen je wallen!


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Skincare