Megan Thee Stallion gebruikt Bio-Oil in skincareroutine tegen hyperpigmentatie

Hot girl approved

the late late show with james corden
CBS Photo ArchiveGetty Images

Wie een blik werpt op het Instagramaccount van Megan Thee Stallion droomt weg bij haar opvallende make-uplooks. En hoewel je Megan kunt uittekenen met haar kenmerkende cat-eye, laat de hot girl in een nieuw interview met Harper’s Bazaar US weten dat ze haar skincare ook érg serieus neemt. Megan neemt ons mee in haar avondroutine en ze laat een hoop (budgetproof!) producten zien die volgens haar bijdragen aan haar gave huid. Én heeft ze ook de gouden tip tegen hyperpigmentatie.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Hyperpigmentatie

Megan Jovon Ruth Pete beter bekend als Megan Thee Stallion gaat als een trein in de muziekindustrie; de 26-jarige scoort hit na hit en domineert de hitlijsten in de VS. En bij iedere videoclip die ze dropt, kun je rekenen op een toffe beautylook. Toch deelt ze zo nu en dan ook selfies op social media waarop ze au naturel te zien is. In de video met Harper’s Bazaar US laat ze weten dat skincare haar erg nauw aan het hart ligt.

De eerste stap in haar skincareroutine is om haar make-up te verwijderen. Daarvoor gebruikt ze de Neutrogena make-up remover Cleansing wipes. “Ik heb een heel gevoelige huid, dus producten zijn vaak te agressief voor mijn huid,” zegt ze terwijl ze de Cetaphil cleanser aanbrengt waar Gigi Hadid ook bij zweert. “Ik had vroeger acne en ik heb daar hyperpigmentatie aan overgehouden. Ik smeer daarom Bio-Oil op mijn wangen, omdat het donkere plekjes [na verloop van tijd, red.] vervaagt. Je kunt het overal opsmeren, omdat het ook littekens vervaagt.”

Bio-Oil

Je vraagt je misschien af: wat doet Bio-Oil? Bio-Oil heeft inmiddels een cultstatus bereikt, het goedje is één van de bestverkochte producten wereldwijd tegen littekens huidstriemen en pigmentvlekjes. Daarnaast ondersteunt het ook het herstellend vermogen van de huid. Bio-Oil bevat calendula-, lavendel-, rozemarijn- en kamilleolie, vitamine A, vitamine E en PurCelin Oil. Dat zorgt ervoor dat de olie snel in de huid trekt. Pro-tip: smeer de olie zodra je uit de douche komt, wanneer de huid nog nat is. Dan trekt het nóg sneller de huid in.

SHOP HIER DE BIO-OIL
ICI Paris XL

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Skincare