Eucerins Aquaphor is Zendaya's favoriete budget beautyproduct voor een glowy skin

't Kost slechts €12

2019 getty entertainment   social ready content
Jeff KravitzGetty Images

Wil je een glowy huid krijgen zoals Zendaya? Nou, het ligt voor een schijntje binnen handbereik. In een beauty tell-all met Glamour US, deelt de Malcolm & Marie-ster haar beautymusthaves waar ze absoluut niet zonder kan. Zo onthulde de ster onder meer dat haar topproduct voor strobing en skincare slechts twaalf euro kost en gewoon verkrijgbaar is bij de drogisterij.

Betaalbare beautyproducten

Op de vraag wat de actrice mee zou nemen aan beautyproducten naar een onbewoond eiland is ze heel direct: “SPF, SPF, SPF! Hier valt absoluut niet over te onderhandelen. Ik ben dol op de Lancôme UV Expert Aqua Gel SPF 50. Het is op zichzelf al geweldig, maar het dient ook als een geweldige primer onder make-up. Anders zou ik mascara en een tube Aquaphor meenemen – dat zit standaard in mijn tas. Aquaphor lijkt qua samenstelling erg op Vaseline. Toch is de textuur meer vergelijkbaar met een balsem in tegenstelling tot de gladde en glanzende textuur van Vaseline. Laatstgenoemde verricht wonderen op een droge, gebarsten huid en staat bekend om de hydraterende eigenschappen. Dat niet alleen, Zendaya gebruikt het product ook in haar beautyroutine.

Highlighter hacks

“Ik dep een dun laagje Aquaphor op de plek waar ik mijn highlighter ga aanbrengen,” verklapte ze eerder aan Seventeen. “Vervolgens breng ik daarboven op mijn highlighter aan en boom! Zendaya onthulde ook dat ze het product gebruikt om haar hielen en lippen mee te hydrateren, een schrale neus te verzachten én haar wimpers en wenkbrauwen te verzorgen. Een multipurpose product, we love it. Zelf proberen? Je shopt 'm hieronder.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Skincare