Alicia Keys lanceert skincare lijn Keys Soulcare

Glamour ging in gesprek met Alicia Keys en vroeg haar onder andere wat ze haar zestienjarige zelf zou meegeven

graham norton show london
Isabel Infantes - PA ImagesGetty Images

De nieuwe beautylijn van Alicia Keys, Keys Soulcare, is vanaf nu exclusief in Nederland verkrijgbaar bij Douglas. Eerder was de press release waarbij Alicia herself vertelde over haar nieuwe beautyproducten. Glamour was één van de lucky few die het persmoment mocht bijwonen én de wereldster een aantal vragen mocht stellen.

Alicia Keys Soulcare

Alicia Keys draagt al vijf jaar vrijwel geen make-up meer. Tijdens de No Make-up Movement sprak ze haar mening uit over dat schoonheid van binnenuit komt. En dat is precies wat ze met haar nieuwe beautylijn Keys Soulcare wil bereiken. "We hebben het altijd over huidverzorging, lichaamsverzorging, haarverzorging, nagelverzorging en allerlei andere soorten verzorging, maar we hebben het nooit over soulcare," vertelt Alicia. "Het is een ideaal, een lifestyle, een community, een concept van leren hoe je kleine rituelen voor jezelf kunt creëren. Ik wil vrouwen leren om speciale momenten voor zichzelf in te plannen. Niet om jezelf alleen vanbuiten te verwennen, maar ook vanbinnen."

Alicia Keys Soulcare interview

Tijdens de press release nam Alicia de tijd om een aantal vragen te beantwoorden. Zo vertelt de wereldster dat toen ze zwanger was, ze pas echt goed voor zichzelf is gaan zorgen door vitamines te nemen en een goede nachtrust te pakken. “Ik besefte toen dat schoonheid ook van binnenuit komt en dat ik beter voor mijn ziel moest gaan zorgen. Mede hierdoor ben ik op het idee van Soulcare gekomen.”

Ook weet Alicia als geen ander dat een egale huid niet als gegeven komt. Ze worstelde met een acne-prone skin in haar tienerjaren. Ze vertelt dat ze in die tijd onzeker was. Als ze hieraan terugdenkt, had ze graag het idee van soulcare toen al geweten: tijd nemen voor je ziel. Dit zou ze dan ook aan haar zestienjarige zelf willen meegeven. “De jongere Alicia wist niets van vakanties of tijd voor zichzelf nemen. Of hoe waardevol tijd is - niet alleen om succes na te jagen, maar ook voor je fullness en wholeness. Ik zou het haar op het hart drukken. Ik wil dat ze dat zo snel mogelijk weet."

Alicia Keys Soulcare producten

Alicia wil met haar nieuwe beautylijn Keys Soulcare de connectie leggen tussen body, spirit, mind en connection. Verzorging bestaat voor haar niet alleen uit producten, maar ook uit het creëren van innerlijke rust door middel van geuren. De lijn bestaat uit een reiniging, crème, balsem, exfoliant, masker, mist, gezichtsroller en een geurkaars. En niet onbelangrijk: alles is dierproefvrij, vegan en dermatologisch ontwikkeld.

Ben je benieuwd naar de beautylijn van Alicia Keys? Je kunt nu exclusief bij Douglas alle Keys Soulcare producten bestellen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Skincare