De nieuwste skincare hype: zelf je behandeling samenstellen bij SOAP Treatment Store

Voor een persoonlijke en gepersonaliseerde schoonheidsbehandeling

portrait of young women with cucumbers on eyes
Caroline Tompkins / Refinery29 for Getty ImagesGetty Images

De zussen Esther en Stephanie Litjens zagen een gat in de markt toen ze voor het eerst New York bezochten en vele luxe city spa’s, nagel- en beautysalons ontdekten. Iets wat er volgens hen nog niet in Nederland was. Dit was voor de twee het perfecte moment om een eigen beautysalon met dit concept te openen - waar je zeven dagen per week van negen uur ’s ochtends tot negen uur ’s avonds terecht kan zonder afspraak: SOAP Treatment Store.

SOAP Treatment Store

In 2005 startten de zussen de eerste SOAP Treatment Store in Amsterdam. Dit was zo’n succes, dat er al snel een tweede winkel volgde in de hoofdstad - en daarna ook grote steden als Rotterdam, Den Haag, Haarlem en Eindhoven. Acht jaar later werd Doctors AT SOAP toegevoegd aan de SOAP-familie, waar je terecht kan voor cosmetische behandelingen. Sinds kort kan je er ook terecht voor een geheel nieuwe behandeling, namelijk: Prescription.

SOAP Prescription

De beautysalon ontdekte een groeiende interesse vanuit klanten naar een persoonlijke én gepersonaliseerde behandeling dat volgens SOAP een revolutionaire mix & match-concept is om elke unieke huid te behandelen met actieve ingrediënten die elke skin goal kan bereiken en skin concern kan oplossen. Heb je bijvoorbeeld veel roodheid in je gezicht of acne, of heb je juist een droge huid en zie je door het aanbod aan producten niet meer wat nou écht werkt voor jouw huid? Dan komt de Prescription van SOAP als geroepen.

Met een Smart Beauty Quiz kun je een persoonlijk behandelplan inclusief advies krijgen om je huiddoelen te realiseren. Toch liever advies bij één van de SOAP Treatment Stores zelf? Geen probleem, er is namelijk ook een Smart Salon Quiz waarna schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten je direct de behandeling kunnen aanbieden op basis van jouw persoonlijke huidresultaten. Ben je benieuwd naar de 'Prescription' behandeling? Op de website van SOAP Treatment Store kun je er meer informatie over vinden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Skincare