Hailey Bieber onthult haar avond skincareroutine, inclusief dit betaalbare beauty cult-item

Het product gaat tevens viral op TikTok

Hailey Bieber is naast een heus stijlicoon in de dop ook op beautygebied een inspiratie voor velen. De vrouw van Justin Bieber startte onlangs haar eigen YouTube-kanaal waar ze haar avond skincareroutine onthult. Naast exclusieve beautyproducten in de vorm van serums en reinigers is er vooral één betaalbaar cult-beauty item dat ons in het oog springt en waar Hailey, net als velen anderen, bij zweert. Lees mee.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Hailey Bieber's skincareroutine

Naast een goed gevoel voor mode staat Hailey tevens bekend oom haar glowy, healthy skin. In haar nieuwste video onthult het model hoe ze een stralende huid krijgt - niet gek dat haar grootste tip is om er 's avonds voor het slapen gaan uit te zien als een glazed donut. "Als ik er niet uit zie als geglazuurde donut wanneer ik naar bed ga, dan weet ik dat ik iets niet goed heb gedaan," aldus Hailey.

Hailey's favoriete go-to producten bestaan onder meer uit rijke reinigingsolies, ze gebruikt de Mara Beauty Algae Enzyme Cleansing Oil en de HoliFrog Tashmoo Water Lily Nourishing Milky Wash. Ook is Hailey fan van Biba - één van de meest gewilde beautymerken uit Los Angeles. Daarvan gebruikt ze de Cream Barrier en een Peptide Serum. Haar favoriete oogcrème is de bareMinerals Ageless Phyto-Retinol Eye Cream en als ze last heeft van puistjes gebruikt ze het liefst de Starface pimple stickers.

Cult-beauty product

Nadat Hailey haar volledige routine heeft doorlopen, kiest ze voor een product dat ons meteen in het oog springt - een ware klassieker waar TikTok op het moment helemaal van in de ban is. We hebben het over Aquaphor, een vaseline-achtige zalf om droge huid een extra hydratatie-boost te geven. Hailey gebruikt het het liefst voor haar lippen, en andere droge plekken op haar huid.

"Iets wat ik oprecht niet zonder kan voordat ik naar bed ga, is lippenbalsem. Ik haat gebarsten lippen; ik haat het als ze droog aanvoelen; het is echt een van mijn grootste ergernissen," zegt ze in de video. "Mijn go-to favoriet is Aquaphor; ik vind het de beste lippenbalsem ooit." Dit verklaart waarom de huid van Hailey er altijd zo glowy en gehydrateerd uitziet. Je bekijkt Hailey's hele routine in de onderstaande video.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Skincare