De 8 favoriete oogcrèmes van de Glamour redactie

Last van donkere kringen, wallen of kraaienpootjes? Met deze oogcrèmes wordt het minder.

de beste oogcremes
Rosdiana CiaravoloGetty Images

Heb jij erg veel last van wallen, donkere kringen en misschien huidveroudering zoals kraaienpootjes? Een oogcrème is de key als het om huidverzorging en huidveroudering rondom de ogen gaat. Een goede oogcrème kan wallen en donkere kringen verminderen, maar niet helemaal verwijderen. Zo werkt dat nou eenmaal. Dit zijn de favoriete oogcrèmes van de Glamour redactie:

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Laura Mercier - Illuminating Eye Cream
Laura Mercier

Deze oogcrème geeft een boost aan het gebied rondom je ogen. De Laura Mercier crème zorgt ervoor dat fijne, droge lijntjes en donkere kringen worden verminderd. De crème bevat bronwater (hydrateert de huid), rozenwater (kalmeert en herstelt de huid) en bernagieolie (zorgt voor een gezonde, gevoede huid). Geschikt voor de gevoelige, vochtarme huid.

Prijs: €63

Shop nu!

2 Kiehl's - Creamy Eye Treatment with Avocado - Oogcrème
Kiehls

Deze oogcrème is getest door oogartsen en dermatologen! Dat belooft veel goeds. Hij is vrij van alcohol, parabenen, sulfaten, siliconen, parfum en meer. De oogcrème heeft een romige textuur en bevat avocado olie.

Prijs: €29,50

Shop nu!

3 Rituals - Anti-Aging Eye Concentrate - Oogcrème
douglas

Deze oogcrème helpt de aller eerste tekens van rimpels al te verminderen! De kraaienpootjes worden verzacht en wallen en donkere kringen worden ook verminderd.

Prijs: €27,90

Shop nu!

4 Clinique - All About Eyes Rich - Oogcrème
Clinique

Opzwelling en donkere kringen worden minder met deze oogcrème en hij is ook nog eens parfumvrij.

Prijs: €41,42

Shop nu!

5 Vichy - Minéral 89 - Oogcrème
Vichy

Jouw ogen zullen er frisser en uitgerust uitzien bij het gebruik van deze oogcrème. Dat komt door het hyaluronzuur en de 15 verschillende mineralen die deze oogcrème bevat.

Prijs: €18,05

Shop nu!

6 Biodermal - Anti Age - Oogserum
Biodermal

Begin je last te krijgen van rimpels, donkere kringen en wallen? Dit oogserum verstevigt en versterkt de huid.

Prijs: €21,99

Shop nu!

7 Mádara - Eye Contour Cream - Oogcrème
Madara

Deze oogcrème bestaat uit meer dan 95% natuurlijke of plantaardige mineralen. Jij ziet er niet meer zo vermoeid uit bij het gebruik van deze oogcrème!

Prijs: €29,45

Shop nu!

8 Decléor - Green Mandarin - Oogcrème
Decléor

Last van donkere kringen onder je ogen? Deze oogcrème helpt om het te verminderen met toegevoegde cafeïne, vitamine B3 en CG.

Prijs: €41,95

Shop nu!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder