De gezichtsroller is hét beautyproduct dat nog mist in jouw skincareroutine

Het geheim van een frisse, stralende, jonge huid? De gezichtsroller.

peter pilotto   backstage   milan fashion week springsummer 2020
Rosdiana CiaravoloGetty Images

Last van een doffe huid, vergrote poriën of wallen onder je ogen? Dan introduceren wij je graag aan de gezichtsroller. Wellicht heb je ze al voorbij zien komen, maar wat doen deze unieke massagerollers nou precies? Om te beginnen zijn er veel verschillende soorten gezichtsrollers en beauty bars en verschillende manieren om deze op te nemen in jouw beautyroutine. Je gebruikt je roller na het aanbrengen van je favoriete serum, olie, of vochtinbrengende crème. Het effect van de roller laat de huid het product nóg beter opnemen - hallo stralende huid! Belangrijk voor het gebruik van jouw tool is om altijd naar buiten toe te rollen en niet naar binnen, wat helpt bij het sculpten van je gelaatstrekken.

De meest bekende gezichtsrollers zijn gemaakt van jade en rozenkwarts. Wil je weten of deze geschikt zijn om jouw specifieke huid issues weg te nemen? Kijk dan vooral even verder.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Jade Roller
gezichtsrollers beauty
The CouCou Club

The CouCou Club

De natuurlijke kou van de jadesteen zorgt voor verbetering van de bloedcirculatie, wat de verwijdering van gifstoffen en de zuurstofstroom stimuleert. Een korte nacht gehad? Rol de jade roller dan onder de ogen om wallen onder de ogen tegen te gaan en donkere kringen te verminderen. De rolling stimuleert daarbij ook de productie van collageen, het stofje die de huid jong houdt, waardoor je huid mooi gaat stralen.

SHOP NU!

2 Rozenkwarts Roller
gezichtsroller beauty
The CouCou Club

The CouCou Club

De rozenkwartsroller is ietsje duurder dan de jade roller en heeft dezelfde eigenschappen, maar dan met nét wat extra's. In rozenkwarts zitten meer mineralen, die de huid door middel van het rollen goed kan opnemen. Rozenkwarts blijft ook haar koele temperatuur behouden, waardoor deze effectiever werkt tegen rimpels, terwijl jade vaker neigt om tijdens gebruik deels het lichaamstemperatuur over te nemen. En als laatste is deze steen in tegenstelling tot jade, een harde steen, waardoor die beter bestand is tegen slijtage. Voilà, eens en voor altijd het verschil tussen de twee verklaard.

SHOP NU!

3 Ice globes
gezichtsroller beauty
Fraîcheur Ice Globes

Fraîcheur Ice Globes

Deze uniek ogende gezichtsrollers laat je 's nachts in de vriezer, waarna je ze in de ochtend kunt gebruiken na je reguliere skincare routine. De anti-vries vloeistof in de glazen staafjes zorgen voor een betere bloeddoorstroming (en oppepper), wat weer resulteert in mooi, strak en fris gezicht. Verder vermindert het gebruik van de Ice Globes de grootte van de poriën, acne littekens én roodheid. Genoeg voordelen voor de huid, en om het nog leuker te maken zijn ze te bestellen in verschillende kleurtjes, van blauw tot roze, glitter paars en wit. En nog een belangrijk aspect: deze glazen rollers zijn cruelty-free en vegan, win-win.

SHOP NU!

4 Face Trainer
gezichtsroller beauty
Douglas

Milu

De Face Trainer van Milu ziet er weer net wat anders uit dan de andere gezichtsrollers. Het ergonomische design van deze roller zit vol met hoogwaardig zink allooi en is afgemaakt met een luxe rosé gouden finish. Deze roller is speciaal ontworpen voor iedereen met een druk leven en is daarmee makkelijk toe te voegen aan je beauty routine. Deze tool helpt net zoals de andere rollers om de gezichtscontouren te verbeteren en je huid die nodige boost te geven.

SHOP NU!

5 Derma Roller
gezichtsroller dermaroller beauty
bol.com

DRS

De Derma Roller, ook wel bekend als microroller, is speciaal gefocust op de aanmaak van het stofje collageen. Deze roller maakt ienie-mienie gaatjes in de huid met behulp van de 540 titanium naaldjes op de roller. Dit zet de huid aan om te vernieuwen en zo sneller/beter collageen aan te maken. En zoals eerder al benoemd, is collageen het stofje wat de huid jong houdt - waar we trouwens niet vroeg genoeg mee kunnen beginnen!

SHOP NU!

6 Dalmatinian Jasper Gezichtsroller
gezichtsroller crystallove
Douglas

Crystallove

Crystallove's Dalmatian Jasper Gezichtsroller oogt qua vorm hetzelfde als die van the CouCou Club, maar deze gebruikt een andere steen. De Dalmatinian Jasper zou naast voordelen voor de huid, ook mentale voordelen hebben. Zo staat deze steen ook bekend om het brengen van rust, het verhelpen van negatief denken, het balanceren van yin-yang energie, het brengen van geluk en zelfbeheersing. Zo heb je gelijk twee vliegen in een klap!

SHOP NU!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Skincare