De beste huidserums volgens de Glamour redactie

De Holy Grail voor de perfecte huid

paris, france   march 02  a model poses backstage before the balmain show as part of the paris fashion week womenswear fallwinter 20182019 on march 2, 2018 in paris, france  photo by gareth cattermolegetty images
Gareth CattermoleGetty Images

Een huidserum hydrateert, voedt en beschermt je huid. Ofwel: een serum heeft een positieve uitwerking op je huid, indien je de goede gebruikt. Smeer je serum altijd na het reinigen van je huid en voor het aanbrengen van je dag- of nachtcrème.

Glamour selecteert de fijnste huidserums. Nu is het alleen nog een kwestie van de meest geschikte serum voor jouw huid uitkiezen.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 The Ordinary - Hyaluronic Acid (HA) 2% + B5 - hydraterend serum
fijnste serums 2020
De Bijenkorf

Dit serum van The Ordinary. hydrateert de huid diep en laat je huid na het wassen vol aanvoelen, in plaats van trekkerig. De formule bevat Hyaluronic Acid in combinatie met Vitamine B5, om de hydratatie te optimaliseren.

€7,50

SHOP NU!

2 Valmont - Primary Serum
Logo, Drinkware, Cylinder, Bottle, Brand, Peach, Label, Graphics, Trademark, Artwork,

De nieuwste lijn van Valmont zorgt ervoor dat jouw huid 's nachts sneller herstelt, waardoor je een huid krijgt zonder oneffenheden. De crème voelt enorm zacht aan en is een feestje om aan te brengen.

€185,90

SHOP NU!

3 Kylie Skin - Vitamin C Serum
fijnste serums 2020
Ici Paris XL

Het Kylie Skin Vitamin C Serum zit vol met ingrediënten die de huid frisser en gezonder maken. Belangrijke kenmerken van het product? 'T verbetert een doffe huid, biedt bescherming tegen vrije radicalen, en het plaatst een vochtbarrière op de huid.

€34,99

SHOP NU!

4 Collistar - Pure Actives Anti-Aging Serum
fijnste serums 2020
Ici Paris XL

Huid verstevingen en rimpels tegengaan? Collageen is je antwoord. Collageen biedt een natuurlijke ondersteuning van de huid en bevat de belangrijkste proteïne voor een compacte huid. Dit serum helpt om de huid te verstevigen, het verlies aan soepelheid te bestrijden, vorming van rimpels te voorkomen en bestaande rimpels verminderen. Yes, yes, yes.

€47,40

SHOP NU!

5 Kiehl's - Vital Skin-Strengthening Super Serum
fijnste serums 2020
De Bijenkorf

Kiehl's Vital Skin-Strengthening Super Serum versterkt de huid door tot wel 8 huidlagen (!) diep. Zeg maar gedag tegen je doffe, moe-uitziende huid. Dit serum laat je huid binnen no-time weer stralen.

€55

SHOP NU!

6 La Mer - The Revitalizing Hydrating Serum
fijnste serums 2020
Ici Paris XL

Een intens hydraterende luxe serum. Geeft je huid weer nieuwe vitaliteit en dringt tot diep in het huidoppervlak. De crème beschermt de huid tegen negatieve invloeden uit de omgeving. Je huid wordt er voller van en lijnen verzachten.

€205,99

SHOP NU!

7 Sisley - Serum Intensif
fijnste serums 2020
Ici Paris XL

Indien je een iets hoger budget hebt: probeer eens Serum Intensif van Sisley. Deze formule belooft de huid te zuiveren, glimmen tegen te gaan, de poriën diep te reinigen en de huidstructuur te verfijnen. Klinkt dat niet als muziek in de oren?

€143,85

SHOP NU!

8 Sand & Sky - Australian Emu Apple Dreamy Glow Drops Serum
fijnste serums 2020
Ici Paris XL

Looking for a glow? Deze drops zorgen voor een 24-uurs glow. Hydrateert de huid diep, voorkomt vochtverlies en bevat boordevol andere goede ingrediënten zoals onder andere Vitamine C en Jojoba olie.

€57,58

SHOP NU!

9 Clique - Custom-Repair Serum
fijnste serums 2020
Ici Paris XL

Een slimme huidserum, die zelf het probleem zoekt én aanpakt. Clinique Smart begrijpt de unieke behoeftes van jouw huid en biedt herstel op maat. Geschikt voor elke leeftijd, huidskleur en huidtype.

€83,40

SHOP NU!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Skincare