5 beautyproducten waarvan je niet wist dat je ze nodig had

Decolleté-lifter of handcrème met SPF? We wisten niet dat we dit wilden

5 beautyproducten waarvan je niet wist dat je ze nodig hebt
Glamour

"Ze weten altijd wel wat nieuws te bedenken." Op het eerste gezicht geen positieve uitspraak als het om (beauty)producten gaat. Iets met less is more. Toch viel mijn oog de afgelopen tijd op een aantal beautyproducten dat mijn digitale inbox wist te bereiken. Mijn dit-product-moet-ik-hebben gevoel won het van mijn sceptische houding en dus staan de volgende beauty-items de aankomende periode op mijn wensenlijstje.

5 relatief onbekende beautyproducten die ik nu wil gebruiken.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Boobilicious
boobilicious oil
Boobilicious

De naam Boobilicious zegt het al. Een olie voor je borsten dus. Tijdens mijn zwangerschap smeerde ik braaf iedere ochtend en avond natuurlijke olie op mijn borsten in de hoop dat ik de striae kon beperken. Na de geboorte van mijn dochter is deze handeling eigenlijk direct weer uit mijn systeem verdwenen.

Zonde, blijkt nu. Want ook je borsten hebben dat extra beetje liefde nodig. Vooral rond je menstruatie kunnen ze extra gevoelig zijn. Een mini lesje over borsten vertelt je het volgende: rond je menstruatie neemt je klierweefsel iets toe, waardoor de kans op gevoeligheid groter wordt. In je borsten zitten ook lymfvaten die afvalstoffen afvoeren naar de lymfklieren in de oksels. Daar kan een tijdelijke ophoping van afvalstoffen ontstaan. Je kunt je lichaam helpen met de afvoer van deze stoffen door je borsten te masseren met de olie die ontgiftende werkstoffen bevat.

Dit product bestaat uit oliën van citroen en voert door de massage de afvalstoffen af via de lymfen. De olie verstevigt ook de huid. Vanaf 15 september 2020 verkrijgbaar.

€39.50

SHOP NU!

2 Plenaire
plenaire violet paste blemish solution
Plenaire

Slapend je huid verzorgen? Yes please. Met dit product doe je letterlijk je beautyslaapje. De Violet Paste van Plenaire helpt je 's nachts bij het tegengaan van overtollig talg, ontstekingen en roodheid.

Voor de liefhebbers onder ons: het product bevat een mix van azelaïnezuur om te verfijnen, beta hydroxyzuren om op te helderen en zinkoxide om de huid te kalmeren en bacteriën op afstand te houden. Smeer het niet over je gehele gezicht, maar enkel op de plekjes die extra liefde nodig hebben.

€41

SHOP NU!

Waarom je CBD-olie wil gebruiken in je beautyroutine >>

3 Valmont
valmont v neck cream
Valmont

Oké, ik zou liegen als dit niet een gigantische duit in het zakje is, maar het heb-gehalte is hoog. Waarom?

Wanneer we onze dagcrème aanbrengen gaan we vaak tot en met de nek en als we ons lijf insmeren dan gaan we tot en met de borsten. Herkenbaar? Ja, en dus betekent dit dat je decolleté niet haar welverdiende portie liefde krijgt. En dat is best gek, gezien het een groot deel van het jaar blootgesteld wordt aan de buitenlucht. Valmont komt daarom met de crème V-Neck, speciaal voor dat deel van je lichaam.

€286,50

SHOP NU!

4 Tanrevel
tan revel kit
Tan revel kit

De zonnebank is slecht voor je, dat is inmiddels een open deur. Een spraytan is allang niks nieuws meer, maar in combinatie met deze thuis kit wel! Een spraytan behandeling is in de meeste gevallen op locatie en is niet alleen geld-, maar ook tijdrovend. De Tanrevel bestaat uit een oplaadbaar stoomapparaat, waar je een 100% vegan product in druppelt. Spray vervolgens 1 of 2 minuten lang (afhankelijk van het resultaat dat je wil bereiken) de mist over je gezicht et voilà, je gezicht en hals hebben een bruine glow.

€69.

SHOP NU!

5 Alpha-h
alpha h protection plus hand cream
Alpha-H Protection Plus Hand Cream

De reden waarom dit product er eentje voor op je wishlist is, is in lijn met de eerdergenoemde decolleté crème. Je handen worden dagelijks blootgesteld aan zonlicht, maar we smeren deze zelden in. En dat terwijl we huidveroudering vaak zien aan onze handen. De Alpha-h Protection Plus Hand Cream heeft een SPF van maar liefst 50+. Vanaf nu dus ook braaf je handen insmeren.

€40,25

SHOP NU!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Skincare