Celebs en TikTok in de ban van het budget friendly CeraVe skincare

Celebs zweren er ook bij

infoimaxtreecom
Alessandro Viero

Nu de temperaturen voelbaar zijn gedaald en we in enkele delen van het land ook al de eerste sneeuwvlokken hebben gezien, is het – naast het upgraden van je garderobe – ook raadzaam om je skincare aan te passen op de temperatuursveranderingen. "De natuurlijke hydratatie van je huid maakt je gezicht ijskoud, maar die hydratatie heb je wel nodig als je weer binnen bent en de warmte van de verwarming je huid uitdroogt," vertelde Micaela Nisbett oprichter van skincaremerk Neighbourhood Botanicals eerder aan onze collega’s van Glamour UK. Om die droogte tegen te gaan zochten en vonden TikTokkers hét betaalbare skincaremerk dat de oplossing is tegen een droge, vochtarme, maar ook gevoelige huid. Insert: CeraVe.

CeraVe kopen

CeraVe is geen new kid on the block. Sterker nog: CeraVe is al tientallen jaren één van de meest vertrouwde huidverzorgingsmerken, aanbevolen door dermatologen en huidverzorgingsliefhebbers. Nu hebben de 'skinfluencers' op TikTok de producten ook ontdekt en zijn ze fan. Geen wonder want de no-nonsense producten hebben hoogwaardige ingrediënten, zachte formules en, ook fijn, een betaalbare prijs. Eén van de belangrijkste ingrediënten die je in de producten zal tegenkomen, zijn ceramiden. Ceramiden houden huidcellen bij elkaar, die als het ware een barrière en een beschermlaag vormen voor de huid. Hierdoor wordt de schade van buitenaf beperkt.

Ook celebs zweren bij dit merk. Zo liet Blake Lively eerder weten niet zonder de CeraVe Facial Moisturising Lotion met SPF te kunnen en vertelde Olivia Wilde dagelijks de CeraVe Moisturising Cream te gebruiken. Welke producten van CeraVe je nog meer nog meer linea recta in je winkelmandje moet slepen? We vertellen het je! Van de CeraVe Foaming Facial Cleanser tot de CeraVe Moisturising Cream. Kijk mee.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 CeraVe Moisturising Lotion
cerave moisturising lotion
Lookfantastic

De CeraVe Moisturising Lotion is een TikTok favorite. In tegenstelling tot de CeraVe Moisturising Cream heeft dit een vloeibare textuur. De lotion is voornamelijk voor degenen met een droge huid en helpt deze ruim 24 uur te hydrateren en de natuurlijke huidbarrière te beschermen. Ook fijn: de lichte formule verstopt de poriën niet.

SHOP NU!

2 CeraVe Facial Moisturising Lotion SPF
cerave facial moisturising lotion spf
Lookfantastic

Deze gezichtslotion met SPF is light weight, allesbehalve vettig en ideaal voor mensen met een gevoelige huid. Het houdt de huid kalm, gehydrateerd en beschermt het daarnaast ook tegen schadelijke UV-stralen. Geen wonder dat Blake Lively ook fan is.

SHOP NU!

3 CeraVe Smoothing Cream
cerave smoothing cream
Lookfantastic

Voor degenen die last hebben van een droge of onrustige huid, is dit naar verluidt de heilige graal van vochtinbrengende crèmes. De crème heeft een volle textuur, maar is niet vettig. Daarnaast bevat de crème salicylzuur en melkzuur, die de huid zachtjes exfolieert, reinigt en de ruwe huid verzacht .

SHOP NU!

4 CeraVe Hydrating Cleanser
cerave hydrating cleanser
Lookfantastic

Wat fijn is aan CeraVe is dat hun skincare range zo uitgebreid is dat er voor ieder huidtype wel íets tussen zit. Zo ook voor de gevoelige huid. Deze milde cleansing lotion verwijdert overtollige olie en onzuiverheden van de huid en is geurvrij, zeepvrij én schuimt niet.
Op de ingrediëntenlijst vind je onder meer ceramiden en hyaluronzuur die de huid hydrateert.

SHOP NU!

Lees hier alles wat je moet weten over hyaluronzuur.

5 CeraVe Moisturising Cream
cerave moisturising cream
Lookfantastic

Dé bestseller van het skincaremerk. Deze CeraVe Moisturising Cream is een manusje van alles. De crème is ideaal voor mensen met een zeer droge huid. Dankzij de volle textuur hydrateert het de huid en kalmeert het het huidoppervlak indien deze te maken heeft met pijnlijke of droge en schilferige plekjes. Daarnaast draagt het bij aan het herstel van de huidbarrière.

SHOP NU!

6 CeraVe Facial Moisturising Lotion No SPF
cerave facial moisturising lotion no spf
Lookfantastic

De PM Facial Moisturising Lotion van CeraVe is een light weight nachtcrème die de huid de hele nacht te hydrateert en de natuurlijke beschermende barrière van uw huid helpt te herstellen.

SHOP NU!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Skincare