Dé budget hack voor volle wimpers en wenkbrauwen die viral gaat op TikTok

Dit natuurlijke beautyproduct is het enige wat je nodig hebt

closeup of young women standing outdoors
Klaus VedfeltGetty Images

We weten inmiddels allemaal dat TikTok een waar beautywalhalla is waar de meest efficiënte hacks voorbij komen die je zelf gemakkelijk kunt toepassen in je beautyroutine. Nu gaat er een trend viral op het platform die je op een super gemakkelijke manier vollere wimpers en wenkbrauwen geeft. Het geheim? Castorolie. Als je deze hack toepast, heb je binnen no time wimpers waar Bambi trots op zou zijn en wenkbrauwen die niet misstaan op de catwalk naast Cara Delevigne en Gigi Hadid. Ook Huda is fan van de hack, die stelt dat ze in drie weken al een groot resultaat ziet.

Castorolie wimpers wenkbrauwen

Castorolie is rijk aan krachtige vitaminen en mineralen die de groei van je haar helpen stimuleren, met als resultaat langere wimpers en vollere brows. Door bijvoorbeeld vitamine E worden je haren ook dikker waardoor je look in een stuk voller oogt. Hoe pas je deze budget-hack toe? Maak je wenkbrauwen en wimpers schoon en doordrenk daarna een wattenstaafje in de castorolie en borstel het door je wimpers en wenkbrauwen. Binnen een aantal weken zul je het resultaat zien. Naast pure castorolie zit het krachtige natuurlijke ingrediënt ook verwerkt in verschillende beautyproducten. Daarom selecteerden we hieronder de fijnste beautyproducten met castorolie, voor vollere wimpers, wenkbrauwen én haar.

Advertentie - Lees hieronder verder
Arganicare Castorolie via Douglas
Douglas

€18,46

SHOP NU!

L'Oréal Paris Lash Paradise Mascara via bol.com
L'Oréal Paris

€15,98

SHOP NU!

PHB Ethical Beauty Lash & Brow Growth Serum via Douglas
Douglas

€20,39

SHOP NU!

Sante wimperserum via Zalando
Zalando

€16,95

SHOP NU!

NYX On the Rise Lash Booster Primer via Douglas
Douglas

€9,80

SHOP NU!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder