De fijnste cleansing face bars om je gezicht mee te reinigen

De gezichtszeep is een musthave om aan je skincare-routine toe te voegen

Noem me een noob in de wereld van skincare, maar ik had geen idee wat cleansing face bars waren. Tot ik vorige maand op een coronaproof aan-huis-beautyevent van Florena Fermented Skincare was en mij het een en ander uitgelegd werd over skincare. Toen de zeep voor het gezicht aan bod kwam, dacht ik in eerste instantie dat het om een blok handzeep ging. Guess what, I was wrong. De gezichtszeep is zoals de naam al zegt een zeep voor je huid en een musthave om aan je skincare-routine toe te voegen.

Gezichtsreiniging

Ik heb een vrij makkelijke huid en smeerde normaliter alles op mijn face wat er in de aanbieding was. Tegenwoordig vliegen de skincare tips me om oren in de groepsapp van Glamour, waardoor ik me er eens meer in ben gaan verdiepen. Zo staat mijn badkamerkastje inmiddels vol met tonic, serums en crèmes waarvan ik voorheen geen weet had. Ook de cleansing face bar ligt tegenwoordig trouw in de douche.

Face bar

Gezichtszeep verwijdert make-up resten en reinigt je huid van onzuiverheden, zonder dat het je gezicht uitdroogt. Wanneer ik de douche uitstap trekt mijn gezicht in tegenstelling tot voorheen niet, en heb ik ook geen last van een enorme droge huid. Nog een pluspunt is dat je best lang met een cleansing face bar kunt doen, wat het tevens duurzaam en waar voor je geld maakt. Daarnaast komt er geen plastic aan te pas en zijn veel face bars milieuvriendelijk en vegan.

Benieuwd naar wat een cleannsing face bar voor jouw huid doet? Pick your choice en voeg 'm toe aan je skincare-routine.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Clinique
Bol.com

€24,10

SHOP NU!

2 Juuls Vegan Care
Bol.com

€17,95

SHOP NU!

3 Flow Cosmetics
Bol.com

€19,95

SHOP NU!

4 Fresh Secrets
Bol.com

€9,99

SHOP NU!

5 Gallinée
LookFantastic

€11,45

SHOP NU!

6 Dr. Bronner's
Holland&Barrett

€6,99

SHOP NU!

7 Radiant Glow Botanical
LookFantastic
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Skincare