De beste producten tegen puistjes: deze wondermiddelen helpen tegen puistjes en pukkels

Van Mario Badescu tot aan Kiehls: deze producten helpen écht

Puistjes of pukkels zijn heel normaal - iedereen heeft er last van. En hoewel er dus niets geks aan is, zit ik er zelf niet echt op te wachten. Vroeger smeerde ik vaak een dikke laag tandpasta (the good old witte Elmex) op mijn puistje, maar ik kreeg later vanuit alle hoeken te horen dat dit echt funest voor je huid is. Daarom hierbij de beste producten, van Mario Badescu tot aan Kiehl's, die écht helpen tegen puistjes.

Producten tegen puistjes

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Kiehl's
De Bijenkorf

De Breakout Control Targeted Acne Spot Treatment van Kiehl's helpt bij het egaliseren van de huid. Ook helpt het tegen het ontstaan van nieuwe puistjes.

€29,50

SHOP NU!

2 Mario Badescu
ICI PARIS XL

De Drying Lotion van Mario Badescu bestaat uit twee delen. Let op als je 'm hebt: schud het flesje niet! Je dipt met een wattenstaafje in het roze (onderste) gedeelte en brengt dit vervolgens aan op het puistje. Let op dat je de huid rondom het puistje niet te veel meeneemt. Breng dit 's avonds aan zodat het product de hele nacht zijn werk kan doen.

€20

SHOP NU!

3 Paula's Choice
Bol.com

De Skin Balancing Serum met Retinol van Paula's Choice helpt tegen mee-eters en puistjes. Daarnaast beschermt het de huid tegen milieuschade.

€39

SHOP NU!

4 Nacomi
Bol.com

Dit vegan anti-acne serum van Nacomi reguleert talgproductie en heeft ontstekingsremmende eigenschappen. Daarnaast vermindert het mee-eters en egaliseert het de kleur van je huid. Het vegan serum wordt snel opgenomen door de huid.

€21,99

SHOP NU!

5 Biodermal
Bol.com

De puistjes en onzuiverheden crème van Biodermal helpt tegen puistjes, onzuiverheden en mee-eters. Daarbij kalmeert het de huid, irriteert het niet en droogt het je huid ook niet uit.

€12,59

SHOP NU!

6 Pyunkang Yul
Bol.com

De acne spot cream van Pyunkang Yul minimaliseert de poriën en regenereert de huid. Bij het ontstaan van de crème wordt gebruik gemaakt van het sterk geconcentreerde peptide. Dit helpt om zelfs de kleinste delen van huidproblemen te beheersen.

€19,95

SHOP NU!

7 Babor
Douglas

De Blemish Reducing Cream van Babor is een neurocosmetische 24h-anti-puistjes-crème, die je in de ochtend en avond aanbrengt op je gezicht, hals en decolleté.

€66

SHOP NU!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Skincare