Toen in 2011 een foto van de piepjonge Thylane Blondeau opdook, was de wereld het eens: dit was het allermooiste meisje op de wereld. Hoe ziet ze er nu uit?

SHOPPING

Zo ziet 'het mooiste meisje ter wereld' er nu uit

Pretty! Pretty girl!

© Foto: Instagram @thylaneblondeau


Toen in 2011 een foto van de piepjonge Thylane Blondeau opdook, was de wereld het eens: dit was het allermooiste meisje op de wereld. De foto van Thylane en de grijze muts werd in mum van tijd over het internet verspreid. Maar hoe is het nu met de prachtige Franse?

Op haar vierde begon Thylane met modellenwerk en dat leverde haar lovende kritieken op: veel bladen noemden haar zelfs het 'mooiste meisje van de wereld'. Haar leven voor de camera heeft de inmiddels 15-jarige Française mede te danken aan haar bekende ouders. Haar vader, Patrick Blondeau is een bekende Franse voetbalceleb en atleet, haar moeder Véronika Loubry is een bekende Franse actrice. De spotligths zijn voor Thylane dan ook een tweede natuur en dat gaat haar bijzonder goed af!

Modellencarrière
Alhoewel Thylane pas piepjong is, heeft zij al heel wat modellenklussen op haar cv prijken. De modewereld is dan ook geen onbekend terrein meer voor de tiener. Op haar vijfde deed Thylane haar allereerste modellenklus en geleidelijk aan hengelde ze steeds meer klussen binnen. Rond haar tiende werden de shoots steeds volwassener: make-up, spannende kleding, volwassen poses. Dat vonden veel mensen te veel van het goede, want het was ten slotte maar een kind. Maar haar ouders staan volledig achter de droom van Thylane. En de knappe Franse is hard aan de weg aan het timmeren om een succesvolle carrière als model te krijgen. Zo is ze nu onder contract bij IMG Models en doet ze geregeld klussen voor L'Oréal. En wauw, wat is ze knap! Gigi, je hebt concurrentie op de loer liggen.

 

 

TOP
Menu
Ads for you!

Hi you!

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Thanks a million!

Sluiten