Win! Toegang tot het H&M Club Spring Fashion Event met Glamour

Extra leuk: je maakt kans op een shop en styling sessie in de winkel!

win-toegang-handm-club-spring-fashion-event-glamour
H&M

Op dinsdag 3 april organiseren H&M Club en Glamour een exclusieve fashion talk over de Spring Fashion collectie in de H&M Showroom in Amsterdam. Zowel Glamour's hoofdredacteur Anke de Jong, fashion features editor Stephanie Broek en fashion market editor Wendy Rousseau Mehdi zijn aanwezig om je persoonlijk stylingadvies te geven.

H&M
H&M

Het Spring Fashion event door Glamour en H&M Club
Welke top draag je op die flared broek? Hoe rock je ruches en stijl je prints op prints? Het team van Glamour helpt je mixen en matchen en vertelt je alles over de laatste modetrends.

Tijdens de talk ga je zelf aan de slag met het stylen van outfits en word je verwend met een organic lunch, goodie bag én een giftcard. Alsof dat nog niet leuk genoeg is, maak je tijdens het event ook nog eens kans op een shop- en stylingsessie in de winkel achteraf!

H&M
H&M

Meld je aan!
Enthousiast geworden? Meld je aan via H&M Club in de H&M app of op de website en laat weten waarom jij en je vriendin dit event niet mogen missen. H&M Club selecteert aan de hand van de motivaties de tien leukste winnaars met hun plus één.

Aanmelden kan tot en met 25 maart. Het H&M Club Spring Fashion Event zal op 3 april tussen 11.00 en 14.00 uur plaatsvinden in Amsterdam.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion