5 gratis manieren om je zelfvertrouwen een boost te geven

Zelfverzekerde vrouwen maken anderen zelfverzekerder

5-gratis-manieren-zelfvertrouwen-boost-geven
Triumph

Zelfverzekerd zijn: sommigen worden geboren met de instelling 'altijd goed in mijn vel'. Voor anderen komt het met de jaren, wanneer ze ontdekken waar ze goed in zijn en in welke omgeving ze zich goed voelen.

Niet alleen uiterlijk
Zelfvertrouwen kán samenhangen met uiterlijk. Een jeans met perfecte zakken, een mooi jurkje of goedzittende lingerie kan je dat geven. Maar fun fact, uit een enquête van Triumph blijkt dat vooral ácties van andere vrouwen ons zelfverzekerder maken. Wanneer vrouwen elkaar steunen, kunnen ongelooflijke dingen gebeuren. Het levert direct een geluksmoment op en deze positieve acties zorgen voor een kettingeffect. Dit zijn de meest geliefde zelfvertrouwen-boosts volgens honderden vrouwen:

 1. De slappe lach hebben met elkaar staat met stip op één. Dit is zó waar, toch? Niets zo heerlijk als blijven hangen in een grap van een half uur geleden. Lachen relativeert alles.
 2. Een (spontane) knuffel krijgen. Goed om te weten: een knuffel geven werkt net zo geruststellend als er een krijgen, dus deze heb je helemaal zelf in de hand.
 3. Een met liefde uitgekozen cadeau(tje) openmaken. En ook hier geldt dat iemand een cadeau geven net zoveel voldoening geeft als zelf iets ontvangen. Dus again, hier heb je zelf invloed op die zelfvertrouwen boost.
 4. Iets doen waar je van tevoren tegenop ziet. Denk aan een presentatie geven, een dinertje voor vrienden organiseren, die tien kilometer hardlopen of speechen. Dit hoeft niet per se samen, maar gaat wel beter als je motivatie krijgt van een vriendin, zus of moeder.
 5. Een compliment ontvangen. Speak beauty when you see it. Zelfverzekerde vrouwen maken andere vrouwen zelfverzekerder. Deze vrouwen voelen niet de behoefte om anderen naar beneden te halen om zelf in een beter licht te staan. Ze weten dat iemands anders succes niets afdoet aan hen.

  Het lingeriemerk Triumph steunt vrouwen (letterlijk) al meer dan 130 jaar. En om dat te vieren geven ze een ode aan de vrouwen die er voor elkaar zijn. Het merk maakte een korte video waarin dagelijkse women support women-momenten te zien zijn.

  Daarnaast vroegen ze op de filmset aan de vrouwen naar hun persoonlijke ervaringen. Deze bevat ook mooie eye-openers:

  This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

  Benieuwd naar de beha's van Triumph? Hier vind je de volledige collectie voor alle lichaamsfiguren en cupmaten.

  This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
  Advertentie - Lees hieronder verder
  Meer van Fashion