Gespot op Instagram: It-girls uit Los Angeles customizen Michael Kors-tassen

Dit wil je ook!

customizen-michael-kors-tassen
Michael Kors

Als het aan Michael Kors ligt, maken we dit jaar een heus feestje van onze tas. Voor zijn nieuwste lente en zomer campagne The Walk, liet Michael Kors namelijk vier trendsetters uit Los Angeles drie nieuwe Mercer tassen uit de nieuwste collectie customizen.

It-girls Hailee Steinfeld, Jillian Hervey, Kelly Rohrbach en Hikari Mori werden het hemd van het lijf gevraagd over hun persoonlijke stijl, waarna hun tassen werden beschilderd door niemand minder dan de Londense illustrator Daisy Emerson.

Tommy Ton
De vier influencers kozen ieder hun eigen Mercer Bag, gepersonaliseerd met Scout cameratassen, sleutelhangers en portemonnees in super toffe kleuren én werden ze op de kiek gezet door de wereldberoemde streetstyle fotograaf Tommy Ton in de zonovergoten straten van Los Angeles. Het resultaat? Een zeer hebberigmakende collectie. Wij, hier op de Glamour-redactie, krijgen spontaan zin om zelf te gaan customizen. Benieuwd waar we het over hebben? Kijk mee!

Michael Kors
Michael Kors

Hailee Steinfeld
Actrice en zangeres Hailee Steinfeld neemt naar eigen zeggen haar stijl niet zo serieus: “net als het leven. Mijn stijl is continu in ontwikkeling en ik probeer vaker risico’s te nemen.” En dat durft ze, met de Michael Kors Mercer Leather Tote Bag in knalblauw. Wat een toffe kleur!

Michael Kors
Michael Kors

Jillian Hervey
Singer-songwriter, danser en performance artiest Jillian Hervey omschrijft haar stijl als veelzijdig, avontuurlijk en charmant. Haar inspiratie? Die haalt ze vooral uit natuur, boeken en sprookjes. Geen wonder dat ze koos voor de Mercer Metallic Duffel in goud. Wat een sprookje!

Michael Kors
Michael Kors

Kelly Rohrbach
Model en opkomend actrice Kelly Rohrbach houdt niet van ingewikkeld vanwege haar actieve levensstijl. Haar stijl omschrijft ze dan ook als easy: “ik ga meestal voor simpele jeans en t-shirts.” Logisch dat ze koos voor de praktische Mercer Leather Crossbody in klassiek rood.

Michael Kors
Michael Kors

Hikari Mikori
It-girl en model Hikari Mikori is het stijlicoon van het moment. “Ik zou mezelf niet snel omschrijven als een tomboy, maar ik houd wel van dingen die een beetje jongensachtig en stoer zijn”, aldus Hikari. De Mercer Large Studded Tote is haar dan ook op het lijf geschreven

De The Walk collectie is verkrijgbaar bij Michael Kors winkels en bij vooraanstaande retailers.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion