Hebben: deze Reversible Black & White Dress van Nivea en Tony Cohen

Het is namelijk de perfecte little black dress voor de zomer

nivea-tony-cohen-reversible-dress
Nivea x Tony Cohen

Last van outfit stress? Dan hebben we goed nieuws voor je! Nivea heeft in samenwerking met designerlabel Tony Cohen de perfecte jurk voor iedere gelegenheid gemaakt. En een beetje mode meisje weet dat een Little Black Dress, ook wel de LBD genoemd, dé jurk is voor iedere garderobe.

Een zwart en witte jurk in één
Maar de Reversible Black & White Dress is zowel in het zwart als wit te dragen. Alles wat je hoeft te doen is hem omkeren. Geniaal toch? En jij maakt ook nog eens kans om er een te winnen.

De perfecte zomerjurk
De limited edition Reversible Black & White Dress werd ontworpen door modeontwerper Tony Cohen, om de samenwerking tussen Nivea en Tony Cohen te vieren. Nivea is namelijk al jaren de trotse showsponsor van de Nederlandse designer.

Een perfecte match, want de collecties van de designer bevatten veel zwarte en witte stukken en Nivea Invisible for Black & White Deodorant is de eerste deodorant die beschermt en de okselhuid verzorgt zonder vlekken achter te laten in lichte en donkere kleding.

Zo ook niet op de Reversible Black & White Dress. Benieuwd hoe deze eruit ziet? Bekijk de video met Kim Feenstra hier.

Nivea x Tony Cohen


Wil je weten hoe je kans maakt op de jurk? Lees dan verder!

Win de Reversible Black & White Dress
Bij aankoop van twee Nivea actieproducten bij Etos maak je kans op één van de 150 Reversible Black & White Dresses van Tony Cohen voor Nivea Invisible for Black & White Deodorant ter waarde van € 399. Het jurkje is beschikbaar in maat 36 t/m 42 en de actie loopt van 5 juni tot en met 18 juni.De nieuwste variant van Nivea Invisible for Black & White Deodorant, 'Clear', is verkrijgbaar bij drogisterijen en supermarkten voor €3,99.

Nivea x Tony Cohen
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion