Win! 2 kaarten voor festival Bread & Butter by Zalando en € 200 shoptegoed

We sommen de must-sees van het festival voor je op

zalando-festival-shoptegoed-winnen
Zalando

Het allerleukste stijl- en cultuurfestival van het jaar, Bread & Butter by Zalando, - kortweg B&B - is dit jaar terug voor een tweede editie. Dit jaar draagt Bread & Butter het thema 'Bold' en brengt het festival het allerbeste van Europa’s modemerken, muziekartiesten en culinaire experts samen. Hieronder volgen de must-sees:

Inez Vinnodh

Van haute couture tot streetfood
Wat dacht je van een haute-coutureshow van het Nederlandse designduo Viktor&Rolf en inspirerende panelgesprekken met gedurfde denkers uit de mode-industrie zoals modeontwerpster Vivienne Westwood en model, actrice en feministe Adwoa Abdoah? Daarnaast treedt de Bilderbuch - dé Oostenrijkse band van het moment - op en kun je proeven van de beste streetfood van Michelin-sterrenchefkok Chan Hon Meng: het is nog maar een tipje van de sluier van het complete programma.

Zalando

See Now Buy Now
Je kunt ook de nieuwste collecties checken van modelabels als Topshop, Hilfiger Denim, Eastpak, Levi's®, Vans, Love Stories en Adidas, trainingsessies volgen bij labels alsAdidas, Reebook en Nike, er is een beautysalon met een make-up, blow dry en nail art station en er vinden interactieve modeshows plaats waarbij je via een polsband voorzien van de RFID-technologie direct items kunt shoppen via Zalando.nl.

Klinkt dit jou als muziek in de oren? En wil je kans maken om aanwezig te zijn bij het allerleukste modefeestje van het jaar? Vul het onderstaande winformulier in en wie weet zien we jou van 1 tot en met 3 september bij Bread & Butter by Zalando in Berlijn.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion