Laat je jeans personaliseren in de Levi’s® Tailor Shop

Glamour bezocht de Levi’s® Tailor Shop on Tour

jeans-personaliseren-levi's-tailer-shop
Ilsoo van Dijk

Van artiesten tot festivalbezoekers: het jeansmerk Levi’s® is een graag geziene gast tijdens muziekfestivals over de hele wereld. Ook deze zomer was Levi’s® weer present op menig festival. En niet alleen aan de billen van bezoekers: Levi’s® was deze zomer op muziekfestivals en evenementen te vinden met de Tailor Shop on Tour.

Ilsoo van Dijk

Levi’s® Tailor Shop
Afgelopen weekend was de Tailor Shop on Tour van Levi’s® weer on the road en was Glamour’s Stephanie als ‘friend of the brand’ uitgenodigd voor een exclusieve fitting, waarna ze haar favoriete festival denim item mocht customizen onder het genot van muziek van DJ’s FS Green & Vic Crezée.

Ilsoo van Dijk

Embroidery
Naast een collectie aan patches en pins, waren er nog meer customizing opties mogelijk bij de Levi’s Tailor Shop, zoals ripping en fraying, patchwork en painting, en de meest innovatieve nieuwe service: embroidery. Deze nieuwe customizing services zijn binnenkort ook beschikbaar bij geselecteerde Levi’s® winkels, die worden uitgerust met een borduurmachine om jouw initialen te vereeuwigen op je favoriete stuk denim.

Ilsoo van Dijk

Tailor Shop on Tour
De mobiele Levi’s® Tailor Shop zal na de zomer verder trekken door het land en is op zaterdag en zondag 9 en 10 september te vinden op de tweede etage van de Bijenkorf in ###strong

Voor meer informatie over de Levi’s customizing services en voor winkel locaties bezoek de Levi’s Tailor Shop website.

Benieuwd hoe het eraan toe ging op zo'n festival? Glamour's Stephanie Broek mocht met Levi's mee en maakte er een vlog over.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion