Waarom je het nieuwe winkelconcept Saks OFF 5TH geweldig gaat vinden

Saks OFF 5TH komt naar Rotterdam en Amsterdam

saks-off-5th-geweldig
Saks OFF 5TH

Modeliefhebbers en shopaholics opgelet: het New Yorkse shopping walhalla Saks Fifth Avenue komt met een geheel nieuw winkelconcept, Saks OFF 5TH, naar Nederland. En wel naar Rotterdam en Amsterdam. Dit zijn de vijf redenen waarom je dit nieuwe winkelconcept geweldig gaat vinden.

1. Eindeloos veel merken
Last van shopwoede? Met meer dan 700 verschillende designermerken en premium brands, vind je eindeloos veel moois onder één dak bij Saks OFF 5TH. Maak je borst maar nat.

2. Bijzondere sfeer
Of je nu in de flagshipstore in modestad Düsseldorf bent of in het hippe Rotterdam; het lukt elk van de zes Europese Saks OFF 5TH stores om een bijzondere sfeer te creëren bij het shoppen met uniek ingerichte winkels.

Saks OFF 5TH

3. Loungen in de winkel
Wil je lekker op je gemak winkelen? Dan ben je bij Saks OFF 5TH aan het juiste adres. De winkels zijn ruim opgezet en als je tussen het shoppen door even een pauze nodig hebt, kun je midden in de winkel neerploffen op comfortabele lounges.

4. Unieke aanbiedingen
Volgens het motto #findyouronething nodigt Saks OFF 5TH je uit om naar de winkel te komen. Door het snel wisselende assortiment, maak je dagelijks kans op een ‘once-in-a-lifetime-deal’. Jup, op is op bij Saks OFF 5TH.

Saks OFF 5TH

5. A-locaties
Wie denkt dat je voor zo’n shoppingparadijs ver moet reizen, heeft het mis. Alle Saks OFF 5TH stores zijn op A-locaties in de binnenstad te vinden. En dat geldt ook voor de nieuwe stores in Rotterdam en Amsterdam. Hoera!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de Saks OFF 5TH stores? Volg Saks OFF 5TH op Instagram.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion