3 tips om het maximale uit je bezoek aan modewalhalla Saks OFF 5th te halen

Welkom in de zevende modehemel

saks-off-5th-alles-uit-bezoek-halen
Saks OFF 5TH

Mocht het je zijn ontgaan: het Amerikaanse warenhuis

En om in dat ruime aanbod jouw persoonlijke schat te vinden, geven we drie tips om het maximale uit je bezoek aan Saks OFF 5TH te halen.

1. Sta stil bij het concept
Saks OFF 5TH biedt een exclusieve keuze: premium merken, nieuwe en upcoming labels voor sterk gereduceerde prijzen. Door de flexibele inkoop, kan het wel eens voorkomen dat jouw maat of favoriete kleur er niet bij zit. Een geluksmomentje dus wanneer je zo'n uniek exemplaar hebt bemachtigd en zo niet is er snel weer een nieuwe collectie waar je je hart aan kunt ophalen.

Saks OFF 5TH


2 Go with the flow
Saks OFF 5TH
is niet zo’n winkel waar je heel gericht naar toe hoeft te gaan om een specifiek item te vinden. Het gaat bij Saks meer om rondsnuffelen dan om gericht zoeken. Ons advies: ga lekker mee met de flow en laat je verrassen door het uitgebreide assortiment. Grote kans dat je plots een item spot waar je op slag verliefd op bent.

Saks OFF 5TH

3. Vind je persoonlijke schat
Bij een uniek winkelconcept speelt natuurlijk ook de prijs een grote rol. Premium labels voor sterk gereduceerde prijzen - die belofte spreekt boekdelen. Maar bij Saks OFF 5TH gaat het om meer: het belangrijkste is om jouw persoonlijke schat te vinden. Die korting is dan alleen nog maar een kers op de taart.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de Saks OFF 5TH stores? Volg Saks OFF 5TH op Instagram.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion