Tips om de nieuwe G-Star jeans met kleurrijke prints te combineren

Van ruit tot dierenprint. Kijk mee hoe de Glamour-redactie de G-Star Elwood X25 jeans draagt

g-star-jeans-combineren-glamour
Glamour


Goed nieuws voor denim liefhebbers: G-Star RAW en Pharrell Williams lanceren deze week de tweede versie van de populaire G-Star Elwood X25 jeans collectie. De collectie is pas vanaf 16 oktober wereldwijd verkrijgbaar, maar jij kan de collectie nu al exclusief shoppen bij de Bijenkorf.

Zelfexpressie & creativiteit
Het denimmerk wil met de nieuwe collectie stijlnormen op de proef stellen om zo onvoorwaardelijke zelfexpressie en creativiteit te vieren. Het resultaat: 25 gloednieuwe prints, van ruiten tot camouflage en dierenprints. Kijk mee hoe de Glamour-redactie de kleurrijke G-Star Elwood X25 jeans combineert.

Glamour

Stephanie: "Ik vind het leuk om te spelen met wat als mooi en wat als lelijk wordt beschouwd. Deze tijgerprint is in mijn ogen zo fout dat het cool wordt. Nel Veerkamp on speed, zeg maar. Ik heb er nog een schepje bovenop gedaan met gouden sieraden, zilveren kitten boots en een off shoulder top."

Glamour

Nina: "De print van deze jeans is een beetje punk en dat maakt elke look instant cool - vind ik. Om alles wat vrouwelijker te maken heb ik de look gecombineerd met een roze pluizige baret. Ik zou deze look gemakkelijk elke dag kunnen dragen!"

Glamour

Wendy: "Ik koos voor de Fleur de Lys print. Ik vind witte denim broeken heel leuk en de print geeft hem een extra twist. Om de baggy fit vrouwelijker te maken heb ik ervoor gekozen om deze roze jurk open op de broek te dragen. De sandalen maken de look helemaal af. Perfect voor een avond uit!"

Glamour

Esmeralda: "Ik koos voor de pin stripe, een echte essential voor je garderobe. Ik draag graag goede basics, dus deze broek past perfect bij mij. De klassieke streep en stoere fit, dat ben ik! Ik combineer de jeans met een stoere laars en een vrouwelijke nauwsluitende col, wat mooi combineert met de baggy jeans."

De G-Star Elwood X25 II jeans collectie is vanaf nu exclusief verkrijgbaar bij de Bijenkorf en vanaf 16 oktober 2017 verkrijgbaar online en in G-Star winkels.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion