Dit mag je niet missen: Levi’s trakteert op een customized spijkerjack voor jou en je BFF

De Trucker Jacket viert haar vijftigste verjaardag!

levi's-trakteert-customized-spijkerjack
Levi's

Tijd voor een feestje: de iconische Trucker Jacket van Levi’s bestaat vijftig jaar. Daarom pimpten influencers (én zusjes) Claartje Rose en Eva Cliteur twee spijkerjasjes met door Glamour ontworpen patches. En guess what... jij kunt deze customized jackets winnen!

Levi's
Levi's x Glamour

Kom ook naar het verjaardagsfeestje!
Op 18 november vieren Levi's en Glamour samen de vijftigste verjaardag van de trucker jacket. En jij kunt er bij zijn! Alleen die ochtend ontbijt je in de Levi's winkel en krijg je bij aankoop van een Levi’s Trucker Jacket gratis door Glamour ontworpen patches.

Zolang de voorraad strekt kun je de patches ter plekke op je jas laten naaien en ga je ook naar huis met een goedgevulde goodiebag. En als klap op de vuurpijl maak je kans op het customized truckerjasje van Claire en Eva:

Ga jij op 18 november met deze spijkerjas naar huis?
Tag jouw bff in de Facebook en Instagram post. De winnaars worden persoonlijk door Claire en Eva op het event bekendgemaakt. Kom ook, ontmoet de Glamour-redactie en wie weet ga jij met de jas naar huis. Het feestelijke event vindt plaats van 9.30 uur tot 12.00 uur in de Levi’s Store op de Kalverstraat in Amsterdam. Let’s party!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion