Zien: dankzij de nieuwe campagne van Diesel willen we nu onze foute kersttrui dumpen

Say No To Uncool Wool!

diesel-tegen-foute-kersttrui-campagne
Diesel

Zodra de decembermaand is begonnen, zie je ‘m ineens overal opduiken: de foute kersttrui. Ooit was het een ironische traditie, maar als het aan kledingmerk Diesel ligt, dumpen we deze winter massaal onze ugly Christmas sweater. En om dat statement kracht bij te zetten, heeft Diesel zojuist de ‘Say No To Uncool Wool’ campagne gelanceerd.

Say No To Uncool Wool
In haar nieuwste herfst- en wintercampagne laat Diesel zien dat het stijlvoller kan. Daarvoor heeft het merk de hulp ingeroepen van haar nieuwste brand ambassador het Diesel schaap, gekleed in een leren jack en denim. Het nieuwe gezicht is te zien in de grappige campagne video.

Schapen als etalagefiguren
De schapen zullen deze winter wereldwijd opduiken als etalagefiguren in Diesel winkels. Gelukkig zijn alle items die de beestjes dragen verkrijgbaar in de menselijke maat, zodat we alleen nog maar onze foute kersttrui hoeven te dumpen en te genieten van de feestdagen. Time to party!

Lever je foute kersttrui in!
Wanneer jij je oude ugly Christmas sweater inlevert bij de Diesel flagship store aan de Heiligeweg 15 in Amsterdam

De actie loop van 15 tot en met 23 december. Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion