Dít is de plek waar alle oude collecties van ZARA voor een prikkie worden verkocht

Het is een online shop én een fysieke winkel

oude-collecties-zara-voor-prikkie
Becca McHaffie

Heb je wel eens geshopt in een Spaanse winkelstraat? Grote kans dat je Lefties tegen het winkellijf bent gelopen. Deze winkel verkoopt alle oude ZARA-collecties tegen een laag outletprijsje.

Lefties is onderdeel van moederbedrijf Inditex, waar ook winkels als Bershka, MANGO, Stradivarius en Pull & Bear onder vallen. Omdat de modegigant de overschotten van de oude collecties van ZARA niet kwijt kon is Lefties geboren: de plek waar oude collecties tegen een klein prijsje te koop zijn. Eind vorig jaar hees de Spaanse opperetailer de keten in een nieuw jasje, en ook de webshop werd overzichtelijker gemaakt.

In eerste instantie is Lefties bedoeld om collectie-overschotten een onderdak te bieden voor nieuwe verkoop, maar volgens persbureau Reuters heeft Inditex ook plannen om er een eigen merk van te maken. Zo wil de retailbaas graag ontwerpers en fabrikanten in huis halen zodat zij een eigen lijn of product voor het label kunnen ontwikkelen.

Het is nog niet mogelijk om vanuit Nederland te bestellen of een winkel te bezoeken. Daarvoor moeten we helaas nog even geduld hebben. Maar mocht je binnenkort naar Spanje, Mexico, Rusland of het Midden-Oosten afreizen, dan kun je er nu al winkelen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion