Wow: deze panty is onverwoestbaar en je wilt hem hebben

Halleluja, is dit eindelijk dé oplosing?

onverwoestbare-panty-tip
Fashion66 / Picqued

Het is de struggle van bijna elke vrouw: waar vind je nou een panty die niet na een keer dragen van ellende uit elkaar valt? Vaak heb je na een paar minuten al de eerste haak erin zitten, en schaam je je dood aan het einde van de dag omdat er een gigantische ladder te zien is.

Zelf heb ik ook al een tijd lang last van het probleem. Ik kocht altijd een 5-pack panty’s voor 5 euro, die overduidelijk one-time-use zijn. Ach, het is maar een eurootje per panty, denk je misschien in het begin, maar als je gaat berekenen wat dit je op jaarbasis kost, schrik je je een hoedje. Zeker als je zo’n pantyliefhebber bent zoals ik.

Iedereen in mijn omgeving is al een tijdje op de hoogte van de perikelen, en een vriendin bedacht zich daarom geen moment toen ze een post voorbij zag komen van de Nederlandse webshop Fashion66, die claimt de ‘onverwoestbare panty’ te verkopen. Ze tagde me onder het bericht.

Tegen alles bestendig
De panty waar het omgaat zou overal – echt overal – tegenkunnen. Ze gaan zelfs zover dat ze in een video laten zien dat je appels kunt snijden terwijl de panty er tussenin zit. Appels in partjes, de panty blijft heel. Is dat niet pure magic, wat we hier zien?

This content is imported from Facebook. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Wat ook fijn is aan het ding: de panty kost slechts 11,95 euro. Een koopje dus, als je het vergelijkt met de hoeveelheid panty’s die ik nu in een jaar erdoorheen jaag.

Nu nog beslissen of je hem in het zwart wilt of beige. Ik kies voor zwart. En ga hem zeker snel bestellen, al is het maar om te achterhalen of het sprookje echt waar is.

Wil jij ook dolgraag deze panty hebben? Hier kun je 'm bestellen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion